Välkommen till GodEl biz.

Det enda elbolaget i världen som säljer 100% el märkt Bra Miljöval och låter vinsten åka rakt ner i fickan på organisationer som lagar planeten.

 

Bara say the word så fixar vi el till your work.

GodEl startade med drömmen att laga planeten genom företagande. Över 50 miljoner kr till välgörenhetsorganisationer och tusentals ton insparade koldioxidutsläpp senare, har vår modell bevisat sig och vunnit otaliga priser. Vi levererar el till företagskunder och bostadsrättsföreningar över hela Sverige som vill vara med och laga planeten. Så om ni vill boosta er med el från Sveriges hållbaraste elbolag är det bara att beställa offerten direkt. Att byta till GodEl är enkelt.

Vad är det unika med GodEl?

✓ Vi har utsetts till Sveriges hållbaraste elbolag varje år sedan 2010.
✓ Vi erbjuder enbart 100% förnybar el certifierad Bra Miljöval.
✓ Vi skippar privata vinstintressen och ger istället vinsten till välgörenhet, utan att det kostar en krona mer för våra kunder.

Good el, nice price.

Om du råkar vara ett företag eller en bostadsrättsförening och vill stoltsera med Sveriges mest hållbara elbolag så ska du så klart kunna göra det - utan att det kostar mer. Det ska inte vara krångligt heller. Därför kan du byta till oss online på några minuter. Då lovar vi att du alltid, alltid får miljömärkt el och aldrig, aldrig någon bindningstid.

The most hållbara elbolag you can get.

 • https://godel.se/files/2018/07/sgv3.png

  Stentuffa miljökrav.

  Vi har bara en sorts el. El som märkts för livet av Sveriges hårdaste miljömärkning: Bra Miljöval. Det betyder till exempel vattenkraft som låter fiskar vandra fritt och vindkraft som inte inkräktar på fågelområden.

 • https://godel.se/files/2018/07/sbi3.png

  Vinnare åtta år i rad.

  Vi har blivit utsedda till Sveriges mest hållbara elbolag åtta år i rad av Nordens största oberoende varumärkesstudie med fokus på hållbarhet Sustainable Brand Index.

 • https://godel.se/files/2018/07/bmv3.png

  Green, greener, GodEl.

  Differ har utsett oss till Sveriges grönaste varumärke inom elbranschen 2018. Dessutom är vi topp sex grönaste varumärket bland alla branscher.

Where do all the korvören go?

Vinsten åker rätt ned i fickan på organisationer som lagar planeten. Sammanlagt är det sju men du kan välja en, eller alla. Vill du veta mer om hur vi jobbar med välgörenhet hittar du det här.

Du är i good company.

 • https://godel.se/files/2018/07/houdinibizniz-400x240.png

  "GodEl och Houdini har en gemensam nämnare som gör samarbetet oss emellan oerhört värdefullt – att skapa ett bättre morgondag. Vi är oerhört stolta över att ha Bra Miljöval-märkt el i alla våra egna faciliteter och det har GodEl hjälpt oss med."

  Eva Karlsson, vd Houdini.

 • https://godel.se/files/2018/07/markattabizniz-400x240.png

  "Jag har varit privatkund hos GodEl i många år och när de började erbjuda företag att bli kunder så fanns det inget att tveka på. GodEl erbjuder de bästa miljöalternativen och bra priser. Att överskottet går till välgörenhet tycker vi är ett plus."

  Lennart Ohlsson, vd Kung Markatta.

 • https://godel.se/files/2018/07/foresbizniz-400x240.png

  "GodEl har helt förnybar och miljömärkt el och överskottet går till något gott. Det gör att vi stolt kan slå på belysningen."

  Mattias Goldmann, vd FORES Tankesmedja.

Fixa hållbar el nu.

Byt till GodEl biz direkt genom att beställa ett digitalt avtal eller lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss och svarar på dina frågor.

Tack.

Snart är du en del av The good force.

Tack.

Vi hör av oss.

We know el like the back of our hands.

 • Vad skiljer Bra Miljöval från "grön el"?

  Skillnaden är att elproduktionen har stenhårda miljökrav på sig, så att natur och djurliv bevaras. Och Naturskyddsföreningen är de tuffa granskarna som ser till att elen håller måttet - utan att det kostar massa extra. Bli inte förvånad om det till och med blir billigare än vad du betalar för din el idag.

 • Kommer bara en faktura med GodEl?

  För att få el behövs ett avtal både med en elleverantör (GodEl) och områdets nätägare. Därför finns det två avgifter för elen – en avgift hos elleverantören för mängden el som förbrukas och en hos nätägaren för att elen transporteras till er. När ni bytt till GodEl kommer ni få en faktura av oss och en faktura av nätägaren. Nätavgiften hos nätägaren är alltid lika stor, oavsett val av elbolag.

 • Hur funkar det om jag redan är bunden?

  Det funkar jättebra. Beställ här och nu så får du el från oss så fort din bindningstid går ut. Du borde faktiskt beställa här och nu – bindningstider har en mystisk förmåga att förnya sig själva…

  Fler frågor? Läs mer här.

Du joinar also The Good Force.

När du väljer oss så får du inte bara miljömärkt el i kaffemaskinen. Du blir en del av The Good Force - en slags mäktig rörelse med människor, företag och organisationer som utvecklar planeten till det bättre – utan att paja den. Allt du behöver göra är att betala elräkningen och sen är du med. Är du på?