GodEl till ditt företag.

Du får el märkt med Bra Miljöval samtidigt som vår vinst åker rakt ner i fickan på organisationer som lagar planeten. Win-win the GodEl way.

 

Bara say the word så fixar vi el till your work.

GodEl startade med drömmen att laga planeten genom företagande. Vi levererar el till företagskunder och bostadsrättsföreningar över hela Sverige som vill vara med och laga planeten. Så om ni vill boosta er med 100 procent förnybar el är det bara att beställa offerten direkt. Att byta till GodEl är enkelt.

One love, one elavtal.

GodEl rörligt pris:

 • Rörligt pris som följer elbörsens rörelser.
 • All el är 100 % förnybar och märkt med Bra Miljöval.
 • 20 kr fast avgift/månad exkl. moms
 • Påslag 2 öre/kWh exkl. moms.
 • Ingen uppsägnings- eller bindningstid.

The power of The good force.

 • 1

  Stentuffa miljökrav.

  Vi har bara en sorts el. El som märkts för livet av Sveriges hårdaste miljömärkning: Bra Miljöval. Det betyder till exempel vattenkraft som låter fiskar vandra fritt och vindkraft som inte inkräktar på fågelområden.

 • 1

  Branschbäst elva år i rad.

  Vi har blivit utsedda till branschens mest hållbara varumärke elva år i rad av Nordens största oberoende varumärkesstudie med fokus på hållbarhet Sustainable Brand Index.

 • Vinsten lagar planeten.

  Vår vinst går till organisationer som slåss mot cancer, klimatkrisen och annat ont. Och det är våra kunder som väljer hur vinsten ska fördelas.

1

Investera för framtiden.

Energieffektiviseringsfonden. Långt ord, cool grej. För varje gång vi säljer en kWh avsätter vi också pengar till fonden – och du som har ett organisationsnummer och är kund hos oss kan söka pengar från fonden. Allt för att du ska kunna investera i energibesparande åtgärder och minska din elförbrukning.

Where do all the korvören go?

Vinsten åker rätt ned i fickan på organisationer som lagar planeten. Sammanlagt är det sju men du kan välja en, eller alla. Vill du veta mer om hur vi jobbar med välgörenhet hittar du det här.

Du är i good company.

 • "GodEl och Houdini har en gemensam nämnare som gör samarbetet oss emellan oerhört värdefullt – att skapa ett bättre morgondag. Vi är oerhört stolta över att ha Bra Miljöval-märkt el i alla våra egna faciliteter och det har GodEl hjälpt oss med."

  Eva Karlsson, vd Houdini.

 • "Jag har varit privatkund hos GodEl i många år och när de började erbjuda företag att bli kunder så fanns det inget att tveka på. GodEl erbjuder de bästa miljöalternativen och bra priser. Att överskottet går till välgörenhet tycker vi är ett plus."

  Lennart Ohlsson, vd Kung Markatta.

Fixa ett elavtal nu.

Fyll i dina uppgifter och få en offert inom tio sekunder eller lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss och svarar på dina frågor.

Tack.

Håll utkik i din mejlkorg för offerten.

Tack.

Vi hör av oss.

 • Vad skiljer Bra Miljöval från "grön el"?

  Skillnaden är att elproduktionen har stenhårda miljökrav på sig, så att natur och djurliv bevaras. Och Naturskyddsföreningen är de tuffa granskarna som ser till att elen håller måttet - utan att det kostar massa extra. Bli inte förvånad om det till och med blir billigare än vad du betalar för din el idag.

 • Kommer bara en faktura med GodEl?

  För att få el behövs ett avtal både med en elleverantör (GodEl) och områdets nätägare. Därför finns det två avgifter för elen – en avgift hos elleverantören för mängden el som förbrukas och en hos nätägaren för att elen transporteras till er. När ni bytt till GodEl kommer ni få en faktura av oss och en faktura av nätägaren. Nätavgiften hos nätägaren är alltid lika stor, oavsett val av elbolag.

 • Hur funkar det om jag redan är bunden?

  Det funkar jättebra. Beställ här och nu så får du el från oss så fort din bindningstid går ut. Du borde faktiskt beställa här och nu – bindningstider har en mystisk förmåga att förnya sig själva…

  Fler frågor? Läs mer här.

Du joinar also The Good Force.

När du väljer oss så får du inte bara miljömärkt el i kaffemaskinen. Du blir en del av The Good Force – en slags mäktig rörelse med människor, företag och organisationer som utvecklar planeten till det bättre. Allt du behöver göra är att betala elräkningen och sen är du med. Är du på?

Kontakt

Måndag – Torsdag 09.00-17.00
Fredag 09.00-16.00
Dag före helgdag 09.00-12.00