Inga konstigheter.

39 kr/mån + el till vårt inköpspris.

 

  • Timprisavtal eller rörligt.
  • 0 mån bindningstid, 0 mån uppsägningstid, 0 kr i påslag.
  • All vinst till välgörenhet.
  • Sveriges nöjdaste kunder enligt SKI.

Bra för plånbok och planet. Schysst för dig.

39 kr i månaden och
0 kr påslag.

Alltid en av marknadens lägsta månadsavgifter. Oavsett om du väljer rörligt avtal eller timprisavtal får du ett riktigt schysst elavtal. Alltid utan bindningstid.

Sveriges nöjdaste kunder!

Vi är otroligt glada och stolta över att ha utsetts till elbolaget med Sveriges nöjdaste kunder! I en bransch som annars tappar i förtroende hos många sticker vi ut och seglar upp på förstaplatsen enligt Svenskt kvalitetsindex, SKI.

All vinst till välgörenhet.

Med hjälp av våra partnerorganisationer investerar vi i en bättre morgondag. Hittills 65 miljoner kronor.

El märkt
Bra Miljöval.

Vi säljer förnybar el från sol, vind och vatten, märkt med Bra Miljöval – marknadens tuffaste miljömärkning.

Rörligt avtal eller timprisavtal? Du väljer.

Rörligt avtal.

Du som har ett rörligt avtal faktureras ett snittpris av elpriset varje månad. Det innebär att det inte har någon betydelse när på dygnet du förbrukar el. Rörligt avtal är den vanligaste avtalsformen.

1

Timprisavtal.

Med ett timprisavtal betalar du det faktiska priset för varje förbrukad kilowattimme. Det passar dig som kan och vill påverka din elförbrukning och använda elen när den är som billigast – och avstå vid pristopparna.

1

"Att välja ett bra elavtal ska inte vara svårt. Du väljer rörligt avtal eller timpris – och vi ser till att du får förnybar el utan bindningstid samtidigt som all vår vinst går till investeringar i en bättre morgondag. Schysst för planeten, plånboken och dig."
Maria Erdmann, vd GodEl

Koll på din el – i mobilen.

Vill du få koll och kontroll på din elförbrukning? I vår app kan du enkelt följa din förbrukning och få smarta analyser, jämförelser och skräddarsydda tips. Vi hjälper dig att optimera din elanvändning och göra besparingar för både plånbok och planet.

Alltid lågt pris.

Ny, gammal, stor eller liten. Du som blivit anvisad GodEl via ditt nätbolag och du som har hittat hit själv. Hos oss får alla samma schyssta pris. Kampanjpriser och superdeals kan låta mäktigt, men när superdealen är slut brukar den ofta sluta i en superdålig deal. Därför har vi bara ett pris: 39 kronor i månaden och inga påslag.