Jobba hos oss.

Schysst elbolag. Schysst arbetsplats.

Vår mission är att ge alla människor tillgång till schysst el, och allt vi gör handlar om att göra gott. Det genomsyrar även vår arbetskultur.

Schyssta villkor, korta beslutsvägar och en varm och lättsam kultur. Som exempel kan nämnas att vår vd skapar en unik Lego-figur för varje anställd (vi kallar dem Elgo) och skämmer bort oss med hembakt varje vecka. När vi äter med jobbet blir det vego och vi reser så klimatsmart som möjligt. Vi lever som vi lär, helt enkelt.

Lediga jobb.

Just nu har vi inga lediga tjänster, men du är alltid välkommen att skicka en spontanansökan.

Att jobba på GodEl.

Det är något speciellt att arbeta på ett värderingsdrivet företag där hela vinsten delas ut till organisationer som arbetar för en bättre morgondag. Det är en av anledningarna till att så många medarbetare stannar länge hos oss.

Vi erbjuder även schysst tjänstepension, bjuder in till trevliga AWs och andra sociala event och ger möjligheter till kompetensutveckling. Vi har ett generöst friskvårdsbidrag och framför allt en arbetsplats med närhet till alla kollegor.

Vår arbetsmiljö

Vårt arbetsmiljöarbete är viktigt för oss, och vi är övertygade om att en god arbetsmiljö skapar mervärde för våra medarbetare. Arbetsmiljöarbetet drivs av HR med hjälp av GodEls arbetsmiljöombud och vd. I det systematiska arbetsmiljöarbetet ingår skyddsronder, likabehandlingsplan, mätningar av luftkvalitet, brandskydd och översyn av social och organisatorisk hälsa.

1

Mer om oss.

Vi har en unik affärsmodell. I stället för att leverera vinst till våra ägare investerar vi i en bättre morgondag. Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte.

  • Grundat: 2005
  • Antal anställda: 35
  • Kontor: i centrala Sundbyberg, med möjlighet till distansarbete
  • Karriärområden: kundservice, kundutveckling, affärsutveckling, kommunikation/marknad, försäljning, ekonomi