Jobba hos GodEl

Vi söker alltid nya talanger! Se lediga jobb nedan eller skicka in en spontanansökan.

GodEl söker säljare - heltid och sommarjobb!

Just nu expanderar vi och söker fler säljare. Vi sitter i fräscha lokaler vid Sundbybergs station med bra kommunikationer. Vi bearbetar nya såväl som tidigare kunder, oftast via telefon. För den som vill finns även möjlighet att eventsälja genom våra partnersamarbeten med bland annat COOP och IKEA.

Läs mer

GodEl söker kundservicetalang!

Vi letar efter en ny medarbetare till vår kundservice, tjänsten är tillsvidare. Som kundservicemedarbetare på GodEl hanterar du inkommande och utgående samtal som handlar om allmänna kundserviceärenden, försäljning och fakturor. Rollen innebär även att hantera kundmejl och administrativa arbetsuppgifter.

Läs mer

GodEl söker online manager

Till rollen som online manager söker vi en digital strateg som är resultatfokuserad och ser försäljning på webben som framtiden. Du har god förståelse för best practice inom e-handel och är modig i att testa nytt för att skapa nya digitala affärsmöjlighet.

Läs mer

GodEl söker försäljningschef

Till rollen som försäljningschef söker vi dig som ser försäljning online som framtiden och som vill stärka vår resa framåt. Du ingår i GodEls företagsledning och rapporterar till VD. Du ansvarar för GodEls omnikanal-arbete och jobbar med din egna styrgrupp bestående av Direktsäljschef, Kundservicechef samt Online manager. Du har tre direktrapporterande medarbetare och totalt ca 25 personer i säljteamet.

Läs mer