Join The Good Force crew.

Om du inte känner för att vara med och save the world så kanske vi inte är något för dig. Annars finns det ingen anledning att inte söka jobb hos oss.

  • Hållbart all the way.
  • Insyn i både privat näringsliv och ideell sektor.
  • Goda villkor, good arbetsmiljö och gott gott kaffe.

Scrolla för att se våra lediga tjänster, eller varför inte skicka en spontanansökan till karriar@godel.se. Information om hur GodEl hanterar och skyddar dina personuppgifter hittar du på godel.se/personuppgifter.

Lediga uppdrag.

Just nu har vi inga lediga tjänster men du är välkommen att skicka en spontanansökan till karriar@godel.se.

Mercuri International vässar kompetensen hos GodEl.

Att jobba på GodEl.

När vi säger att det totala mervärdet med att jobba på GodEl ska vara lika stort eller större som att gå till en annan arbetsgivare så menar vi allvar, trots att vi inte kan utlova marknadens högsta löner. Det är något väldigt speciellt att arbeta på ett värderingsdrivet företag där hela vinsten delas ut till välgörenhet och det är en anledning till att så många medarbetare stannar länge hos oss. Utöver detta kör vi på schysst tjänstepension, trevliga AWs och andra sociala event, möjligheter till kompetensutveckling både internt och externt genom bl a vår partner Mercuri International. Vi har ett generöst friskvårdsbidrag och framför allt en arbetsplats med närhet till alla kollegor.

Vår arbetsmiljö

Ett viktigt område för oss är vårt arbetsmiljöarbete, där vi är övertygade om att en god arbetsmiljö skapar mervärde för oss. Arbetsmiljöarbetet drivs av HR med hjälp av GodEls arbetsmiljöombud och VD. I det systematiska arbetsmiljöarbetet ingår skyddsronder, likabehandlingsplan, mätningar av luftkvalitet, brandskydd och översyn av social och organisatorisk hälsa.

Kontakt

Måndag – Torsdag 09.00-17.00
Fredag 09.00-16.00
Dag före helgdag 09.00-12.00