Värm ditt hus smartare.

Nu erbjuder vi nya och befintliga kunder möjligheten att köpa Ngenic Tune till marknadens lägsta pris.

  • Beställ Ngenic Tune; en smart termostat för vattenburna värmesystem.
  • Hjälper dig att minska din elförbrukning och spara pengar.
  • Köp Ngenic Tune för endast 3895 kr (ord. pris 5495 kr). Begränsat antal – först till kvarn gäller.

Bli en del av energiomställningen.

En lösning som sparar kilowattimmar, pengar och minskar din klimatpåverkan. Samtidigt.
Med Ngenic Tune kan du styra din uppvärmning smartare – genom att använda mindre el när den är som dyrast. Du använder planetens resurser smartare, och får ett bättre inomhusklimat på köpet.

Marknadens lägsta pris.
I en allt mer energikrävande värld kan vi inte bara dra ner på vår förbrukning – vi måste också använda elen smartare. Vi vill hjälpa våra kunder att bli smarta elkonsumenter, och erbjuder därför Ngenic Tune utan marginaler eller påslag; endast 3895 kr inklusive moms. Var med, och bli en del av energiomställningen.

Smartare och billigare uppvärmning.

Ngenic Tune ser till att du får en jämn inomhustemperatur till lägsta kostnad. Det enda du behöver göra är att ställa in vilken temperatur du vill ha hemma.


Termostaten växlar upp när det är lägre elpris och bromsar in när elpriset är som högst. Systemet är självlärande och tar förutom temperatur och luftfuktighet även hänsyn till solljus och husets förutsättningar. När du är bortrest kan du låta huset gå i ide, och hålla exempelvis 12 grader. När du kommer hem är huset uppvärmt igen.

Via Ngenics eller GodEls app kan du enkelt göra ändringar och följa din energianvändning både i realtid och historiskt. Förutom att spara pengar bidrar du även till att avlasta elnätet genom att styra om uppvärmningen till de timmar då det finns gott om el.

Erbjudande till dig som GodEl-kund.

Pris: Du får Ngenic Tune till en kostnad av 3895 kr inklusive moms (ordinarie pris är 5495 kr). Inga andra avgifter tillkommer.

Villkor: Erbjudandet gäller för såväl befintliga som nya GodEl-kunder. Max ett köp per hushåll.

Leveranstid: Max 14 dagar.

Ngenic Tune passar dig som:

  • Bor i ett fristående hus (villa, radhus eller liknande).
  • Har vattenburen värme och internetuppkoppling.
  • Har timprisavtal. Inte ett måste, men behövs för att att termostaten ska kunna värma upp huset när elen är som billigast.

Så fungerar din smarta termostat.

Ngenic Tune består av tre dosor (en innegivare, en styrdosa och en gateway). Dosorna samlar in information om väder och temperatur och hjälper till att optimera ditt värmesystem.

  • Innegivaren mäter din inomhustemperatur, luftfuktighet och hur mycket solljus som kommer in i ditt hus.
  • Styrdosan mäter temperaturen utomhus och styr värmesystemet.
  • Gatewayen tar emot informationen och därefter sker beräkningar som bland annat är baserade på husets historik och din önskade temperatur. Sedan justeras ditt värmesystem för att du ska få maximal komfort till minimal kostnad.
  • Du kan använda tjänsten via Ngenics app, GodEls app, webbläsaren i din dator eller via din mobiltelefon (iOS och Android).
1

Vilka är Ngenic?

Ngenic är ett branschledande energiteknikföretag som arbetar med digitalisering och effektivisering av energisystem. Deras tjänster och produkter möjliggör en mer kostnadseffektiv användning av befintlig infrastruktur i el- och fjärrvärmenätet samtidigt som det ger en ökad komfort för dig som konsument.