All smartness i en app.

Se och kontrollera din elförbrukning. Ladda ner appen och bli en smartare elkonsument.

Vi hjälper dig till en smartare elanvändning.

I appen kan du enkelt följa din elförbrukning, få smarta elanalyser och personliga tips, för att optimera din elanvändning och vara schysst mot både plånbok och planet. Har du uppkopplade elprylar – som elbilsladdning och smart uppvärmning – kan du styra dem direkt i appen. Extra bra för dig med timprisavtal.

Koll & kontroll

Se aktuellt spotpris och prognoser för hushållets elkostnad och klimatpåverkan, timme för timme.

Vi gör beräkningar av ditt hushålls kostnad, förbrukning och klimatpåverkan för el.

Styr exempelvis elbilsladdning och uppvärmning, direkt i appen. Har du solceller kan du även se din produktion.

Ladda din bil.

Slipp växla mellan olika appar när du ska ladda din elbil. Här nedan ser du vilka bilmodeller vår app stödjer. *Vissa modeller är ännu inte kompatibla men vi jobbar fortlöpande för att bredda utbudet ytterligare.

Smart styrning och uppvärmning.

Vår app har stöd för många av de största tillverkarna av smarta värmesystem och laddstolpar. *Vissa modeller är ännu inte kompatibla men vi jobbar fortlöpande för att bredda utbudet ytterligare.

1

Solceller.

Många av de största solcellsföretagens anläggningar har stöd i vår app. Se din produktion, få prognoser och se din produktionshistorik. *Vissa modeller är ännu inte kompatibla men vi jobbar fortlöpande för att bredda utbudet ytterliggare.

Ladda ner appen.

Bli en smartare elkonsument redan idag. Appen är tillgänglig för alla som är eller vill bli kunder hos GodEl. Den är helt gratis och ingår i det vanliga elavtalet.

Vanliga frågor om vår app.

Måste jag ha timprisavtal för att använda appen?

Nej, även du med rörligt avtal kommer att få ökad koll och kontroll. Men appens bästa kompis heter timprisavtal – då har du störst möjlighet att påverka din elkostnad.

Vilka språk finns appen i?

Appen finns på svenska och engelska. Gör din inställning på "Mina sidor" och "Språk".

Kan flera personer i hushållet använda appen?

Japp. Du som står på elavtalet kan familjedela genom att gå till "Mina sidor", "Kontouppgifter" och klicka på "Lägg till familjemedlem".

Vi vill alltid bli bättre.

Vi uppdaterar appen löpande och vi vill gärna ta del av dina tankar om hur den kan bli ännu bättre.