Elavtal utan konstigheter.

39 kr/mån + el till inköpspris.

 

  • Timprisavtal eller rörligt.
  • Ingen bindnings- eller uppsägningstid.
  • All vinst till välgörenhet.
  • Sveriges nöjdaste kunder enligt SKI.

Bra för plånbok och planet. Schysst för dig.

39 kr/mån + el till inköpspris.

Alltid en av marknadens lägsta månadsavgifter. Oavsett om du väljer rörligt avtal eller timprisavtal får du ett riktigt schysst elavtal. Alltid utan bindningstid.

Sveriges nöjdaste kunder!

Vi är otroligt glada och stolta över att ha utsetts till elbolaget med Sveriges nöjdaste kunder! I en bransch som annars tappar i förtroende hos många sticker vi ut och seglar upp på förstaplatsen enligt Svenskt kvalitetsindex, SKI.

All vinst till välgörenhet.

Med hjälp av våra välgörenhetspartners investerar vi i en bättre morgondag. Hittills 74 miljoner kronor.

El märkt
Bra Miljöval.

Vi säljer förnybar el från sol, vind och vatten, märkt med Bra Miljöval – marknadens tuffaste miljömärkning.

Alltid lågt pris. Jämför oss gärna!

Inga dolda avgifter, bindningstider eller uppsägningstider. Inga tillfälliga rabatter eller prylar på köpet. Oavsett vem du är och när du tecknar ditt avtal får du samma schyssta villkor som alla andra. Så att du kan känna dig trygg med att alltid ha ett riktigt lågt pris!

Staplarna visar föregående månads genomsnittliga priser på förnybar el i elområde 3. Uppgifterna är hämtade från Elpriskollen.se, Sveriges enda oberoende prisjämförelsesajt för elhandelsavtal och som drivs av Energimarknadsinspektionen. Beräkningarna är gjorda utifrån rörliga elavtal med en förbrukning på 10 000 kWh/år. Månadsavgifter (fasta kostnader) är medräknade. Eventuella tillfälliga rabatter ingår inte i beräkningarna förutom i Fortums fall då ett rabatterat pris för nya kunder är det enda som finns med på Elpriskollen.se.

Elen från oss på GodEl är dessutom märkt Bra Miljöval.

Är du nyfiken på hur vårt pris är uppbyggt kan du läsa om våra prisredovisningsprinciper och vill du få ännu bättre koll på varför elpriser skiljer sig? Titta in på vår prisjämförelsesida.

1

Vi tål att jämföras.

Finns det något svårare än att jämföra elpriser? Inte ens vi förstår många av våra konkurrenters fakturor. Därför har vi skapat en prisjämförelsesida som rätar ut alla tänkbara frågetecken.

Rörligt avtal eller timprisavtal? Du väljer.

Rörligt avtal.

Du som har ett rörligt avtal faktureras ett snittpris av elpriset varje månad. Det innebär att det inte har någon betydelse när på dygnet du förbrukar el. Rörligt avtal är den vanligaste avtalsformen.

1

Timprisavtal.

Med ett timprisavtal betalar du det faktiska priset för varje förbrukad kilowattimme. Det passar dig som kan och vill påverka din elförbrukning och använda elen när den är som billigast – och avstå vid pristopparna.

1

Solceller med 1KOMMA5°

Väljer du solceller från 1KOMMA5° och samtidigt är eller blir kund hos GodEl får du 5000 kr i avdrag på dina kommande elräkningar!

1

"Att välja ett bra elavtal ska inte vara svårt. Du väljer rörligt avtal eller timpris – och vi ser till att du får förnybar el utan bindningstid samtidigt som all vår vinst går till investeringar i en bättre morgondag. Schysst för planeten, plånboken och dig."
Maria Erdmann, vd GodEl

1

Koll på din el – i mobilen.

Vill du få koll och kontroll på din elförbrukning? I vår app kan du enkelt följa din förbrukning och få smarta analyser, jämförelser och skräddarsydda tips. Vi hjälper dig att optimera din elanvändning och göra besparingar för både plånbok och planet.

Alltid lågt pris.

Ny, gammal, stor eller liten. Du som blivit anvisad GodEl via ditt nätbolag och du som har hittat hit själv. Hos oss får alla samma schyssta pris. Kampanjpriser och superdeals kan låta mäktigt, men när superdealen är slut brukar den ofta sluta i en superdålig deal. Därför har vi bara ett pris: 39 kronor i månaden + el till inköpspris.