Är det svårt? Vi gör det enkelt.

  • 39 kr i månaden. 0 kr påslag.
  • Timprisavtal eller rörligt.
  • Noll bindningstid, noll uppsägningstid.
  • Inget privat vinstintresse.

Bra för plånbok och planet. Schysst för dig.

39 kr i månaden och 0 kr påslag.

Alltid en av marknadens lägsta månadsavgifter. Oavsett om du väljer rörligt avtal eller timprisavtal får du ett riktigt schysst elavtal. Alltid utan bindningstid.

All vinst till välgörenhet.

Med hjälp av våra partnerorganisationer investerar vi i en bättre morgondag. Hittills 65 miljoner kronor.

Högst anseende i elbranschen.

GodEl har gjort ett gott intryck på svenska folket. I Kantar-Publics anseendeindex har vi branschens högsta anseende.

El märkt
Bra Miljöval.

Vi säljer förnybar el från sol, vind och vatten, märkt med Bra Miljöval – marknadens tuffaste miljömärkning.

Billigare än du tror.

Inga dolda avgifter. Inga bindningstider eller uppsägningstider. Inga tillfälliga rabatter eller prylar på köpet. Vår deal är en bra deal oavsett vem du är och när du väljer.

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med att de alltid har ett riktigt lågt pris. Även år två, tre och fyra – eller trettitvå. Jämför gärna vårt pris med eljättarna.

Rörligt avtal eller timprisavtal? Du väljer.

Rörligt avtal.

Du som har ett rörligt avtal faktureras ett snittpris av elpriset varje månad. Det innebär att det inte har någon betydelse när på dygnet du förbrukar el. Rörligt avtal är den vanligaste avtalsformen.

1

Timprisavtal.

Med ett timprisavtal betalar du det faktiska priset för varje förbrukad kilowattimme. Det passar dig som kan och vill påverka din elförbrukning och använda elen när den är som billigast – och avstå vid pristopparna.

1

"Att välja ett bra elavtal ska inte vara svårt. Du väljer rörligt avtal eller timpris – och vi ser till att du får förnybar el utan bindningstid samtidigt som all vår vinst går till investeringar i en bättre morgondag. Schysst för planeten, plånboken och dig."
Maria Erdmann, vd GodEl

Koll på din el – i mobilen.

Vill du få koll och kontroll på din elförbrukning? I vår app kan du enkelt följa din förbrukning och få smarta analyser, jämförelser och skräddarsydda tips. Vi hjälper dig att optimera din elanvändning och göra besparingar för både plånbok och planet.

Alltid lågt pris.

Ny, gammal, stor eller liten. Du som blivit anvisad GodEl via ditt nätbolag och du som har hittat hit själv. Hos oss får alla samma schyssta pris. Kampanjpriser och superdeals kan låta mäktigt, men när superdealen är slut brukar den ofta sluta i en superdålig deal. Därför har vi bara ett pris: 39 kronor i månaden och inga påslag.