Varsågod.

  • Alltid schysst pris – aldrig bindningstid.
  • All vinst till välgörenhet.
  • Högst anseende i elbranschen.
  • 100 % förnybar el märkt Bra Miljöval.

Just nu är det många som kontaktar vår kundservice och har frågor om elpriser, vilket ger längre väntetider. Du hittar dina fakturor och avtal på Mitt GodEl. Vanliga frågor och svar.

Rekordhöga elpriser.

Vi befinner oss i en energikris och elpriset är högre än någonsin. Vi på GodEl har samlat all information som du som elkonsument kan behöva. Inklusive hur du får ner förbrukningen.

Rörligt avtal eller timprisavtal? Du väljer.

Rörligt avtal.

Du som har ett rörligt avtal faktureras ett snittpris av elpriset varje månad. Det innebär att det inte har någon betydelse när på dygnet du förbrukar el. Rörligt avtal är den vanligaste avtalsformen.

1

Timprisavtal.

Med ett timprisavtal betalar du det faktiska priset för varje förbrukad kilowattimme. Det passar dig som kan och vill påverka din elförbrukning och använda elen när den är som billigast – och avstå vid pristopparna.

Vi tål att jämföras.

Elpriset består av många olika komponenter. Vi redovisar och räknar in alla dessa i vårt pris. Inget fulstilt alltså. Så gör inte alla elhandelsbolag. Vi anser att full transparens gynnar dig som kund.

Bra för plånbok och planet. Schysst för dig.

Alltid ett schysst pris.

Oavsett om du väljer rörligt avtal eller timprisavtal får du ett riktigt schysst elavtal. Alltid utan bindningstid.

All vinst till välgörenhet.

Med hjälp av våra partnerorganisationer investerar vi i en bättre morgondag. Hittills hela 62 miljoner kronor.

Högst anseende i elbranschen.

GodEl har gjort ett gott intryck på svenska folket. I Kantar-Publics anseendeindex har vi branschens högsta anseende.

Bara 100 %
Bra Miljöval.

Vi säljer bara förnybar el från sol, vind och vatten, märkt med Bra Miljöval – marknadens tuffaste miljömärkning.

"Att välja ett bra elavtal ska inte vara svårt. Du väljer rörligt avtal eller timpris – och vi ser till att du får förnybar el utan bindningstid samtidigt som all vår vinst går till investeringar i en bättre morgondag. Schysst för planeten, plånboken och dig."
Maria Erdmann, vd GodEl

Elpriserna just nu.

Sedan en tid tillbaka är inköpspriset på el högre än normalt. Vad påverkar elpriset och hur kan du effektivisera din elanvändning?

Koll och kontroll på din förbrukning.

I höst lanserar vi ett nytt verktyg i form av en app – som kommer att göra det enklare att hålla koll på din förbrukning och använda elen lite smartare. Håll utkik!

Effektivisera med Ngenic.

Tillsammans med energiteknikbolaget Ngenic erbjuder vi våra kunder med vattenburen värme möjligheten att köpa en digital, uppkopplad termostat som hjälper dig att värma upp ditt hem smartare.

Kontakt

Måndag – Torsdag 09.00-17.00
Fredag 09.00-16.00
Dag före helgdag 09.00-12.00