Elavtal för Sveriges nöjdaste kunder*

Med GodEl får du alltid:

 • Billigaste avtalsformen över tid
 • Förnybar el med tuffaste miljömärkningen
 • Gör skillnad utan extra kostnad
Jag vill ha GodEl där jag bor ... eller dit jag ska flytta

*Vi har Sveriges nöjdaste elkunder enligt Reco.se, med 4,6/5 i betyg

Så funkar GodEl

 • https://godel.se/files/2018/01/schyssta-priser-o-villkor-400x260.png

  Schyssta priser & villkor

  Istället för lockpriser får du ett pris som är schysst i längden. Det blir ofta en glad överraskning för våra kunder att de sparar pengar med oss. Vi har ingen bindningstid och du får prisgaranti.

 • https://godel.se/files/2018/01/gron-el-pa-riktigt-400x260.png

  Grön el på riktigt

  Naturskyddsföreningens Bra Miljöval har Sveriges hårdaste miljökrav på el. Du kan lita på att vi inte nöjer oss med mindre än det bästa för miljön. 100 % av vår el är miljömärkt – det är grön el på riktigt.

 • https://godel.se/files/2018/01/enkelt-att-gora-skillnad-400x260.png

  Enkelt att göra skillnad

  Med GodEl sponsrar du inga årsbonusar eller fallskärmar. Istället lyfter du människor ur hemlöshet, ger barn en trygg uppväxt och tacklar klimatkrisen. Vår vinst går till ideella organisationer.

Du får alltid 100 % förnybar el

All el från GodEl är märkt med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval - Sveriges hårdaste miljömärkning. Du kan också välja om du vill få el från 100 % vindkraft.

Lätt som en plätt

 • https://godel.se/files/2018/02/bli-kund-hos-godel-steg-1-400x160.png

  Signa upp dig online

  Allt vi behöver veta är hur stort du bor för att räkna ut din uppskattade kostnad. Sen är det bara att köra! Fyll i namn, adress, kontaktuppgifter och kanske roligast av allt - välj vilken ideell organisation du vill stödja!

 • https://godel.se/files/2018/02/bli-kund-hos-godel-steg-2-400x160.png

  Håll utkik i din inkorg

  Snart kommer en bekräftelse från GodEl som ett bevis på att du har gjort ett riktigt bra val. Om du mot förmodan ångrat dig så har du två veckors ångerrätt.

 • https://godel.se/files/2018/02/bli-kund-hos-godel-steg-3-400x160.png

  Vi fixar resten!

  Vi kollar upp vad du har för bindnings- eller uppsägningstid hos din nuvarande leverantör och lägger oss på kö efter det. Vi bryter aldrig något avtal! Frågor? Tveka inte att ringa på 08-519 199 99.

Vill du ha GodEl till ditt företag?

Nu kan du välja ett schysst elavtal även till företaget eller bostadsrättsföreningen. Rörligt elpris, noll bindningstid, tuffaste miljömärkningen och vinsten till välgörenhet – hållbarhet inifrån och ut.