Schysst elavtal för både plånbok och planet.


  • Ingen bindnings- eller uppsägningstid.
  • 39 kr/mån och vi tjänar inget på din förbrukning.
  • Förnybar el märkt Bra Miljöval.
  • All vinst till välgörenhet.

Du betalar vad vi betalar.

Vi tjänar inga pengar på din förbrukning. Det enda som tillkommer är månadsavgiften på 39 kr i månaden. Hos oss får du ett rörligt elpris där priset varierar från månad till månad (eller timme för timme om du väljer timprisavtal). Priset består alltid av följande delar:

  • Spotpris, elcertifikat och avgifter.
  • 100 % förnybar el från sol, vind och vatten.
  • Endast 39 kr i fast månadsavgift.

Rörligt avtal eller timprisavtal? Du väljer.

Rörligt avtal.

Du som har ett rörligt avtal faktureras ett snittpris av elpriset varje månad. Det innebär att det inte har någon betydelse när på dygnet du förbrukar el. Rörligt avtal är den vanligaste avtalsformen.

Timprisavtal.

Med ett timprisavtal betalar du det faktiska priset för varje förbrukad kilowattimme. Det passar dig som kan och vill påverka din elförbrukning och använda elen när den är som billigast – och avstå vid pristopparna.

Alltid lågt pris. Jämför oss gärna!

Inga dolda avgifter, bindningstider eller uppsägningstider. Inga tillfälliga rabatter eller prylar på köpet. Oavsett vem du är och när du tecknar ditt avtal får du samma schyssta villkor som alla andra. Så att du kan känna dig trygg med att alltid ha ett riktigt lågt pris!

Staplarna visar föregående månads genomsnittliga priser på förnybar el i elområde 3. Uppgifterna är hämtade från Elpriskollen.se, Sveriges enda oberoende prisjämförelsesajt för elhandelsavtal och som drivs av Energimarknadsinspektionen. Beräkningarna är gjorda utifrån rörliga elavtal med en förbrukning på 10 000 kWh/år. Månadsavgifter (fasta kostnader) är medräknade. Eventuella tillfälliga rabatter ingår inte i beräkningarna förutom i Fortums fall då ett rabatterat pris för nya kunder är det enda som finns med på Elpriskollen.se.

Elen från oss på GodEl är dessutom märkt Bra Miljöval.

Är du nyfiken på hur vårt pris är uppbyggt kan du läsa om våra prisredovisningsprinciper.

Vår app ger dig koll och kontroll.

Följ din elförbrukning och få kostnadsprognoser och skräddarsydda tips. Optimera din elanvändning och göra besparingar för både plånbok och planet. Har du uppkopplade elprodukter – som elbilsladdning och smart uppvärmning – kan du självklart styra alltihop direkt från appen.

Bra för plånbok och planet. Schysst för dig.

39 kr i månaden och vi tjänar inget på din förbrukning.

Alltid en av marknadens lägsta månadsavgifter. Oavsett om du väljer rörligt avtal eller timprisavtal får du ett riktigt schysst elavtal. Alltid utan bindningstid.

Sveriges nöjdaste kunder!

Vi är otroligt glada och stolta över att ha utsetts till elbolaget med Sveriges nöjdaste kunder! I en bransch som annars tappar i förtroende hos många sticker vi ut och seglar upp på förstaplatsen enligt Svenskt kvalitetsindex, SKI.

All vinst till välgörenhet.

Med hjälp av våra partnerorganisationer investerar vi i en bättre morgondag. Hittills 74 miljoner kronor.

El märkt
Bra Miljöval.

Vi säljer förnybar el från sol, vind och vatten, märkt med Bra Miljöval – marknadens tuffaste miljömärkning.

1

Ta med GodEl till jobbet.

Självklart kan företag också få ta del av allt det goda som kommer med vårt elavtal. Gör som SJ, Houdini och Kung Markatta och teckna ett företagsavtal hos GodEl idag.