Alltid ett lågt pris.

Du som flyttar inom Ellevios nät och inte själv valt elavtal, får ett anvisat elavtal från oss. Du får samma schyssta villkor som alla våra kunder: 39 kr/mån + el till inköpspris. Några andra schyssta saker hos oss:

 

 • Ingen bindnings- eller uppsägningstid.
 • Svergies nöjdaste kunder.
 • All vinst till välgörenhet.
1

Logga in på Mitt GodEl för att hantera avtal och uppgifter.

Logga in på Mitt GodEl med BankID och kontrollera ditt avtal och dina kontaktuppgifter. Om du inte har BankID kan du enkelt skapa ett konto med hjälp av ditt kundnummer, som du hittar på brevet du har fått från oss. Du kan alltid kontakta oss på kundservice@godel.se eller 0770-45 73 00

 • Välj om du vill ha ett rörligt avtal eller ett timprisavtal.
 • Kontrollera och uppdatera dina adress- och kontaktuppgifter.
 • Byta till digitalt betalsätt.
 • Välja vilken välgörenhetsorganisation du vill att vår vinst ska gå till.
 • Se dina fakturor.

Bra för plånbok och planet. Schysst för dig.

39 kr/mån + el till inköpspris.

Oavsett om du aktivt valt GodEl eller blivit anvisad som kund, får du samma låga pris. 39 kr i månaden och el till inköpspris. Alltid utan bindningstid.

Sveriges nöjdaste kunder!

Vi är otroligt glada och stolta över att ha utsetts till elbolaget med Sveriges nöjdaste kunder! I en bransch som annars tappar i förtroende hos många sticker vi ut och seglar upp på förstaplatsen enligt Svenskt kvalitetsindex, SKI.

All vinst till välgörenhet.

Med hjälp av våra partnerorganisationer investerar vi i en bättre morgondag. Hittills hela 74 miljoner kronor.

El märkt Bra Miljöval.

Vi säljer förnybar el från sol, vind och vatten, märkt med Bra Miljöval – marknadens tuffaste miljömärkning.

1

Våra schyssta villkor.

Vi har samma schyssta villkor för alla:

 • Noll bindningstid.
 • Noll uppsägningstid.
 • Fast avgift 39 kr/månad.
 • Förnybar el märkt med Bra Miljöval.

Vad är ett anvisat elavtal?

Om du flyttar utan att välja ett elavtal fixar nätägaren ett anvisat elavtal till dig – så att du kan tända lampan och ladda telefonen redan på inflyttningsdagen. Historiskt sett har dessa anvisningsavtal ofta bestått av dyra tillsvidarepriser. Så vill inte vi ha det. Därför får våra anvisningskunder precis samma villkor som våra vanliga kunder.

Alltid lågt pris. Jämför oss gärna!

Inga dolda avgifter, bindningstider eller uppsägningstider. Inga tillfälliga rabatter eller prylar på köpet. Oavsett vem du är och när du tecknar ditt avtal får du samma schyssta villkor som alla andra. Så att du kan känna dig trygg med att alltid ha ett riktigt lågt pris!

Staplarna visar föregående månads genomsnittliga priser på förnybar el i elområde 3. Uppgifterna är hämtade från Elpriskollen.se, Sveriges enda oberoende prisjämförelsesajt för elhandelsavtal och som drivs av Energimarknadsinspektionen. Beräkningarna är gjorda utifrån rörliga elavtal med en förbrukning på 10 000 kWh/år. Månadsavgifter (fasta kostnader) är medräknade. Eventuella tillfälliga rabatter ingår inte i beräkningarna förutom i Fortums fall då ett rabatterat pris för nya kunder är det enda som finns med på Elpriskollen.se.

Elen från oss på GodEl är dessutom märkt Bra Miljöval.

Är du nyfiken på hur vårt pris är uppbyggt kan du läsa mer här.

Hur vet jag om jag har ett anvisat elavtal?

Vi på GodEl och Ellevio har skickat brev till dig med information om att du har fått ett anvisat elavtal. Om breven inte har kommit fram kan du se på fakturan från oss vad du har för elavtal.

Måste jag göra något?

Säkerställ att vi har rätt kontaktuppgifter inför faktureringen. Det gör du enklast via Mitt GodEl. Logga in med BankID eller skapa ett konto med ditt kundnummer, som du hittar i brevet som du fått från oss.

Frågor?

Besök vår FAQ eller kontakta oss på 0770-45 73 00 eller kundservice@godel.se.