Spara-el-bidrag for your bizniz.

Mindre kostnader, energi och klimatpåverkan.

Behöver ni byta till LED-belysning i fastigheten, installera treglas-fönster eller kanske investera i ett nytt uppvärmningssystem? Look no further!
Nu kan ni söka bidrag för att energieffektivisera verksamheten med hjälp av GodEl och Bra Miljöval.

Vad är energi-
effektiviseringsfonden?

Varje gång ni förbrukar en kilowattimme el märkt med Bra Miljöval avsätter vi pengar till planetförbättrande projekt. GodEl vill höja tempot i den här utvecklingen så mycket vi bara kan och därför öppnar vi nu upp för möjligheten att söka bidrag ur vår energieffektiviseringsfond. Fonden hanteras av GodEl tillsammans med Bra Miljöval.

Vem kan ansöka?

Fonden riktar sig till företag, organisationer, föreningar, ja allt med ett organisationsnummer, som vill dra sitt strå till stacken och bli mer energieffektiva. För att ansöka om bidrag måste ni vara elkund hos GodEl (det är jättelätt fixat här). Sedan finns det lite annat som kan vara bra att känna till.

Viktigt att veta.

  • Vi vill effektivisera, men hur gör man?

    Ni hittar information och oberoende rådgivning hos Energimyndigheten. Ni kan också spana in Top Ten Sverige för marknadens effektivaste produkter eller inspireras av tidigare projekt hos Naturskyddsföreningen.

  • Hur ansöker vi?

    Ladda ner formuläret här, fyll i och skicka det till oss. Vi siktar mot att alltid behandla inkomna ansökningar så snabbt det bara går, men räkna ändå med 2-4 veckor.

  • Men om vi har fler frågor?

    Då är ni varmt välkomna att kontakta Anna Quarnström, här på GodEl, så hjälper vi er.

Kontakt

Måndag – Torsdag 09.00-17.00
Fredag 09.00-16.00
Dag före helgdag 09.00-12.00