Partnerorganisationer to save the world.

Organiserad planetlagning.

Vi är jättebra på att sälja el. Men vi är inte världsbäst på att rädda världen och därför överlåter vi den biten till våra partnerorganisationer. Genom att ge dem vår vinst kan pengarna jobba där de behövs som allra mest och gör allra störst skillnad för människor, miljö och omvärld. Sedan starten 2005 har vi genererat över 62 miljoner kronor till våra partners, vars arbeten sträcker sig från sjukhus i Sydsudan till skogarna i Sverige.

Vart går vinsten? Det bestämmer du.

Våra privatkunder så väl som företagskunder spelar en aktiv roll i vår vinstutdelning. Det är nämligen de som bestämmer hur pengarna ska fördelas. Så här har utdelningen sett ut sedan starten 2005.

*Övriga organisationer är de organisationer som mottagit pengar utöver ordinarie utdelning. Till exempel Vi-skogen och We effect.

"Att bygga och bevara långvariga relationer till våra partnerorganisationer skapar maximal utväxling för människor, miljö och omvärld. Och allt börjar med ditt elavtal."
Maria Erdmann, vd GodEl.

The mål is global.

Vi står bakom FN:s globala mål för hållbar utveckling och genom samarbetet med våra partners vet vi att vi är med och gör skillnad. FN:s 17  globala mål och 169 delmål är den mest ambitiösa agendan för hållbar utveckling som någonsin har antagits. Fram till år 2030 ska den leda världen mot en fredlig och hållbar utveckling. I begreppet hållbar utveckling integreras tre dimensioner av hållbarhet: social, ekonomisk och miljömässig.

Bara say the word så fixar vi el till your work.

Om du råkar vara ett företag som vill stoltsera med 100 procent förnybar el samtidigt som du stöttar våra partners borde du så klart kunna göra det. Och just därför kan du det. Detsamma gäller bostadsrättsföreningar. Vi fixar bytet, du väljer vilken organisation du vill backa. Easy peasy. Cheesy weezy.

Fixa work-el här.

Kontakt

Måndag – Torsdag 09.00-17.00
Fredag 09.00-16.00
Dag före helgdag 09.00-12.00