Flytta enkelt med GodEl.

 • Busenkel flyttanmälan.
 • Prisgaranti om vi mot all förmodan är dyrare än ditt nuvarande elavtal.
 • Alltid 100 % förnybar el märkt med Bra Miljöval.

Vi vet, det är mycket att tänka på inför en flytt. Därför vill vi göra det enkelt för dig att få 100 procent förnybar el till ett riktigt lågt pris från och med inflyttningsdagen. Fyll i vår enkla flyttanmälan, så hjälper vi dig vidare.

Tips inför flytten.

 • https://godel.se/app/uploads/2019/08/check-icon-400x160.png

  Säg upp och teckna nätavtal.

  Först: Säg upp ditt nätavtal på din nuvarande adress och teckna ett nätavtal på din nya adress. Om du inte gjort det innan du flyttanmäler hos oss är det helt okej, men vi kan behöva kontakta dig för fler uppgifter.

 • https://godel.se/app/uploads/2017/04/flytta-godel-seflytta-anmal-i-tid-1-kopiera-400x160.png

  Hör av dig i god tid.

  Ju tidigare du berättar om flytten, desto större chans att du får good el i väggarna från dag 1. Senare funkar också, då väntar vi bara ut din bindningstid. Flyttar du in inom 20 dagar? Ring oss så guidar vi dig.

 • https://godel.se/app/uploads/2019/08/calender-icon-400x160.png

  Två hem?

  Mitt i flyttens hetta händer det att man har två bostäder ett tag. Du kan ha elen på båda adresserna så länge du behöver.

Elavtal vid flytt

Det kan vara mycket att tänka på i samband med flytt. När du fokuserar på adressändring, köper flyttlådor och stirrar dig blind på planritningen, hamnar lätt elavtalet långt ned på priolistan. Men tar du tag i elavtalet i samband med flytten kan du spara tid och pengar, så varför inte passa på att se över ditt val för din nya bostad.

Elnätsavtalet väljer du inte själv utan det styrs av din nya adress. Men i valet av elavtal finns det en mängd olika saker att tänka på. Vilken ursprungsmärkning har elen, hur ser avtalsvillkoren ut och ska du välja fast eller rörligt pris? Läs vår guide med 5 tips om saker att tänka på när du ska teckna elavtal för din lägenhet.

Vi på GodEl vill göra det enkelt att välja, därför har vi bara ett elavtal. Vårt elavtal är 100% märkt Bra Miljöval, så att alla våra kunder kan känna sig trygga med att ha den hårdaste miljömärkningen från Naturskyddsföreningen.

Vi hjälper dig flytta med elen.

Som tur är kan du via ett elbolag (som oss) få hjälp att flytta. Vi guidar dig i hur du ska gå till väga och ser till att du får det elavtal du valt till inflyttningsdatum.

Så, oavsett om du är ute i god tid eller i sista minuten hjälper vi dig med flytten. Signa upp dig här eller ring oss på 0770-45 73 00


Så funkar flytten.

Så här funkar en typisk flytt:

 1. 1. Uppsägning av ditt elavtal på adressen du flyttar ifrån.
 2. 2. Uppsägning eller flyttanmäla elnätsavtalet på adressen du flyttar ifrån.
 3. 3. Tecknande av elnätsavtal på din nya adress.
 4. 4. Tecknande av elhandelsavtal på din nya adress

Om du inte väljer en elleverantör i samband med flytten får du ett så kallat anvisningsavtal. Om du flyttar till ett nätområde som ägs av Ellevio så får du automatiskt oss. Flyttar du inom ett annat nätområde behöver du kontakta oss för att få GodEl.

Kontakt

Måndag – Torsdag 09.00-17.00
Fredag 09.00-16.00
Dag före helgdag 09.00-12.00