May The Good Force flytta with you.


This is how you flytt it*.

*Ditt elavatal. Från en adress till en annan adress. Antagligen för att du själv ska flytta. Supersimpelt är det, kolla själv:

1. Klicka på “jag-ska-flytta-knappen”.
2. Fyll i ett formulär.
3. Det var det. Resten fixar vi.

Psst. Ring om du flyttar inom 20 dagar: 08-519 199 99.

Tips inför the flytt.

 • https://godel.se/app/uploads/2019/08/check-icon-400x160.png

  Säg upp. Välj.

  Först: säg upp elavtalet till ditt gamla hem. Sen: välj elbolag till ditt nya hem. Om du inte gör ett aktivt val kan du få ett tillsvidareavtal och det är inte alltid så lyxigt som det låter.

 • https://godel.se/app/uploads/2017/04/flytta-godel-seflytta-anmal-i-tid-1-kopiera-400x160.png

  Hör av dig.

  Ju tidigare du berättar om flytten, desto större chans att du får good el i väggarna från dag 1. Senare funkar också, då väntar vi bara ut din bindningstid.

 • https://godel.se/app/uploads/2019/08/calender-icon-400x160.png

  Två hem?

  Mitt i flyttens hetta händer det att man har två bostäder ett tag. Har du beställt flytt-el från oss fixar vi så du har el i båda två så länge du behöver.

Elavtal vid flytt

Det kan vara mycket att tänka på i samband med flytt. När du fokuserar på adressändring, köper flyttlådor och stirrar dig blind på planritningen, hamnar lätt elavtalet långt ned på priolistan. Men tar du tag i elavtalet i samband med flytten kan du spara tid och pengar, så varför inte passa på att se över ditt val för din nya bostad.

Elnätsavtalet väljer du inte själv utan det styrs av din nya adress. Men i valet av elavtal finns det en mängd olika saker att tänka på. Vilken ursprungsmärkning har elen, hur ser avtalsvillkoren ut och ska du välja fast eller rörligt pris?

Vi på GodEl vill göra det enkelt att välja, därför har vi bara ett elavtal. Vårt elavtal är 100% märkt Bra Miljöval, så att alla våra kunder kan känna sig trygga med att ha den hårdaste miljömärkningen från Naturskyddsföreningen.

Vi hjälper dig flytta med elen.

Som tur är kan du via ett elbolag (som oss) få hjälp att flytta, då sköter vi kontakter med nätägare och gammal elleverantör åt dig och ser till att du får det elavtal du valt till inflyttningsdatum.

Så, oavsett om du är ute i god tid eller i sista minuten hjälper vi dig med flytten. Signa upp dig här eller ring oss på 08-519 199 99.


Så funkar flytten.

Så här funkar en typisk flytt:

 1. 1. Uppsägning av ditt elavtal på adressen du flyttar ifrån.
 2. 2. Uppsägning eller flyttanmäla elnätsavtalet på adressen du flyttar ifrån.
 3. 3. Tecknande av elnätsavtal på din nya adress.
 4. 4. Tecknande av elhandelsavtal på din nya adress

Även om du skulle missa att göra ett aktivt val i samband med flytten så blir du inte utan el. Då får du ett så kallat anvisningsavtal. Supersmidigt, men det kan i många fall bli en dyr affär.