Dags att flytta?

Flytta in med schysst el från start. Vi hjälper dig komma igång med elen i din nya bostad.

Flytta med GodEl

Bra att tänka på inför flytten

 • https://godel.se/files/2017/04/flytta-aktivt-val.png

  Gör ett aktivt val

  Ditt tidigare elavtal följer inte med automatiskt när du flyttar. Om du inte aktivt väljer elbolag inför flytten riskerar du att få ett dyrt tillsvidareavtal.

 • https://godel.se/files/2017/04/flytta-anmal-i-tid.png

  Anmäl flytten i god tid

  Ju tidigare vi vet om din flytt, desto större chans att vi kan leverera el från start. Självklart kan du välja oss även tätt inpå eller efter flytt. Vi tar då över snarast möjligt. Vill du att GodEl ska hjälpa dig att starta ditt nätavtal kan du ringa oss på 08-519 199 99.

 • https://godel.se/files/2017/04/flytta-olika-flyttdatum-1.png

  In- och utflytt på olika dagar

  Det är vanligt med en överlappande period med två bostäder. Tar du med GodEl i flytten ordnar vi så att du får el på två ställen samtidigt under den period du behöver.

Du får 100 % förnybar el

All el från GodEl är märkt med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval, Sveriges hårdaste miljömärkning. Kan du tänka dig ett bättre sätt att börja livet i din nya bostad?

Låt oss sköta flytten!

Visserligen kan vi inte hjälpa dig rensa ur förråden eller packa porslinet, men vi kan hjälpa dig med hela elavtalet när du ska flytta. När du flyttar så behöver du ett avtal för elen, som du kan få hos GodEl. Du behöver också ha ett nätavtal med den lokala nätägaren dit du ska flytta. Det ska vara samma person i hushållet som står på nätavtalet som står på elavtalet. Vill du ha hjälp med att anmäla nätavtal? Ring oss på 08-519 199 99 så hjälper vi dig.