Alltid lågt pris.

  • 39 kr/mån och vi tjänar inget på din förbrukning.
  • Ingen bindnings- eller uppsägningstid.
  • All vinst till välgörenhet.
  • Sveriges nöjdaste kunder enligt SKI.

Alltid lågt pris.

Ny, gammal, stor eller liten. Du som blivit anvisad GodEl via ditt nätbolag och du som har hittat hit själv. Hos oss får alla samma schyssta pris. Kampanjpriser och superdeals kan låta mäktigt, men när superdealen är slut brukar den ofta sluta i en superdålig deal. Därför har vi bara ett pris: 39 kronor och vi tjänar inget på din förbrukning.

Du betalar vad vi betalar.

Vi tjänar inga pengar på din förbrukning. Det enda som tillkommer är månadsavgiften på 39 kr i månaden. Hos oss får du ett rörligt elpris där priset varierar från månad till månad (eller timme för timme om du väljer timprisavtal). Priset består alltid av följande delar:

  • Spotpris, elcertifikat och avgifter.
  • 100 % förnybar el från sol, vind och vatten.
  • Endast 39 kr i fast månadsavgift.

Alla delar i vårt schyssta elpris.

Det är inte alltid lätt att förstå vad som ingår i priset för ett rörligt elavtal. Inte minst för att flera elbolag redovisar olika prisuppgifter på sin webbplats jämfört med på kundernas faktura. Inte okej tycker vi, som tror på transparens och tydlighet. Vi berättar gärna om alla komponenter som finns inräknade i ditt schyssta elpris.

Bra för plånbok och planet. Schysst för dig.

39 kr i månaden och vi tjänar inget på din förbrukning.

Alltid en av marknadens lägsta månadsavgifter. Oavsett om du väljer rörligt avtal eller timprisavtal får du ett riktigt schysst elavtal. Alltid utan bindningstid.

Sveriges nöjdaste kunder!

Vi är otroligt glada och stolta över att ha utsetts till elbolaget med Sveriges nöjdaste kunder! I en bransch som annars tappar i förtroende hos många sticker vi ut och seglar upp på förstaplatsen enligt Svenskt kvalitetsindex, SKI.

All vinst till välgörenhet.

Med hjälp av våra partnerorganisationer investerar vi i en bättre morgondag. Hittills hela 65 miljoner kronor.

El märkt Bra Miljöval.

Vi säljer förnybar el från sol, vind och vatten, märkt med Bra Miljöval – marknadens tuffaste miljömärkning.

Rörligt avtal eller timprisavtal?Du väljer.

Vilket elavtal passar dig? Oavsett om du väljer ett rörligt avtal eller ett timprisavtal gäller samma enkla prismodell.

Alltid lågt pris. Jämför oss gärna!

Inga dolda avgifter, bindningstider eller uppsägningstider. Inga tillfälliga rabatter eller prylar på köpet. Oavsett vem du är och när du tecknar ditt avtal får du samma schyssta villkor som alla andra. Så att du kan känna dig trygg med att alltid ha ett riktigt lågt pris!

Staplarna visar föregående månads genomsnittliga priser på förnybar el i elområde 3. Uppgifterna är hämtade från Elpriskollen.se, Sveriges enda oberoende prisjämförelsesajt för elhandelsavtal och som drivs av Energimarknadsinspektionen. Beräkningarna är gjorda utifrån rörliga elavtal med en förbrukning på 10 000 kWh/år. Månadsavgifter (fasta kostnader) är medräknade. Eventuella tillfälliga rabatter ingår inte i beräkningarna förutom i Fortums fall då ett rabatterat pris för nya kunder är det enda som finns med på Elpriskollen.se.

Elen från oss på GodEl är dessutom märkt Bra Miljöval.

Är du nyfiken på hur vårt pris är uppbyggt kan du läsa om våra prisredovisningsprinciper.