Stockholms Stadsmission

Stockholms Stadsmission gör skillnad för människor som lever i utsatthet i staden. Stödet som de får bidrar till akuta insatser så som mat och kläder. Men också till att människor får känna gemenskap och får kraft och motivation att förändra sina liv.

1

BoKlara.

BoKlara är en dygnet runt-verksamhet där hemlösa kvinnor erbjuds sov-, dusch- och tvättmöjligheter, och mat. Men också kreativa aktiviteter som sömnad, måleri och teater. Ombud hjälper deltagarna att på sikt själva förändra sina livssituationer och stödjer dem i kontakt med olika aktörer, till exempel privata och professionella nätverk och myndigheter.

1

Tove Söderlind, Placeringsansvarig Boklara.

"Jag vill rikta ett stort tack till GodEl och alla deras kunder för deras stöd till verksamheten BoKlara. Vi möter dagligen kvinnor i utsatthet och vi ser behovet öka och möter allt större problematik hos våra deltagare. Ert bidrag är viktigt för oss och skapar förutsättning att fortsätta arbeta med långsiktigt förändringsarbete, akuta insatser samt vidareutbildningen för oss anställda för att möta de behov vi ser. Ännu en gång, stort tack och tillsammans gör vi Stockholm till ett mänskligare samhälle för alla!"

6 116 015 kronor.

Så mycket har vi stöttat Stockholms Stadsmission med sedan vi började samarbeta med dem 2005.