10,9 miljoner kronor.

Så mycket har Läkare utan gränser hittills fått av oss sedan vi började stötta dem 2008. Läkare utan gränser bistår människor som drabbats av kriser, krig och naturkatastrofer – oavsett politisk åsikt, religion eller etnisk tillhörighet. Pengarna som de får från oss används för att driva sjukhuset i Lankien som ligger i Jongleiprovinsen i nordöstra Sydsudan.

Oliver Schulz, Generalsekreterare.

”Bidragen från dig som GodEl-kund omvandlas till livräddande sjukvård för människor i Lankien i Sydsudan. Det handlar om en befolkning som är hårt drabbad av våld, undernäring och epidemier. Varmt tack för att du hjälper oss att rädda liv.”

Sjukhuset i Lankien.

Sydsudan är ett av de länder där Läkare utan gränser driver sina största humanitära och medicinska insatser. På många ställen är de den enda vårdgivaren och den pågående konflikten i landet skapar stora behov. Med stöd från GodEls kunder ger Läkare utan gränser vård vid sjukhuset i Lankien som ligger i norra Jonglei – ett av de områden i Sydsudan där stridigheterna slagit hårdast mot befolkningen.

Läs mer.

Kontakt

Måndag – Torsdag 09.00-17.00
Fredag 09.00-16.00
Dag före helgdag 09.00-12.00