Elavtal för dig i Stockholm.

  • Timprisavtal eller rörligt.
  • 0 mån bindningstid, 0 mån uppsägningstid, 0 öre i påslag.
  • All vinst till välgörenhet.
  • Sveriges nöjdaste kunder enligt SKI.

Att välja ett bra elavtal ska inte vara svårt.

Hos oss kan du vara trygg med att du får ett schysst elavtal, oavsett om du är ny kund eller har varit hos oss länge. Villkoren är nämligen samma för alla: Förnybar el märkt med Bra Miljöval, ett av marknadens lägsta priser och helt utan bindningstid. Det enda du behöver göra är att välja rörligt avtal eller timprisavtal.

Enkelt, eller hur?

Rörligt avtal eller timprisavtal? Du väljer.

Rörligt avtal.

Du som har ett rörligt avtal faktureras ett snittpris av elpriset varje månad. Det innebär att det inte har någon betydelse när på dygnet du förbrukar el. Rörligt avtal är den vanligaste avtalsformen.

Timprisavtal.

Med ett timprisavtal betalar du det faktiska priset för varje förbrukad kilowattimme. Det passar dig som kan och vill påverka din elförbrukning och använda elen när den är som billigast – och avstå vid pristopparna.

GodEl är förvald elleverantör till dig som bor i en lägenhet eller ett hus i Ellevios elnät i Stockholm. Förutom att erbjuda förnybar el märkt med Bra Miljöval är vi också ett av Sveriges mest rekommenderade elbolag.

Förvalt elbolag i Stockholm.

Du som flyttar och aktivt inte väljer ett elbolag får ett anvisningsavtal som din nätägare tilldelar dig. Helt enkelt för att du inte ska stå utan el på inflyttningsdagen. Vi på GodEl blir därför automatiskt elleverantör till dig som flyttar till Ellevios nätområde i Stockholm.

Vi erbjuder Ellevios nätkunder ett av marknadens bästa pris på rörligt elavtal där elen är förnybar märkt med Bra Miljöval. Bra både för plånboken och för miljön alltså. Vårt avtal skiljer sig från de mer traditionella anvisningsavtalen som oftast är  dyrare.

Hos oss har alla samma pris - oavsett om du är ny kund, gammal kund eller anvisad kund, företag som privatperson. Vår vinst går till våra planetlagande partners - organisationer som slåss mot cancer, fattigdom, klimatkrisen eller annat ont.

Officiellt ett schysst elbolag.

Som kund hos oss kan du känna dig extra trygg eftersom vi är certifierade med Schysst Elhandel. Certifieringen ges av branschorganisationen Energiföretagen och innebär att vi måste uppfylla 18 kundlöften – som gäller allt från att vi tydligt redovisar våra priser och avtal till att vi säkerställer interna rutiner och utbildning av vår personal.

1

Ett rörligt elavtal med förnybar el märkt med Bra Miljöval.

Rörligt pris innebär att ditt elpris följer utvecklingen på den nordiska elbörsen NordPool, där alla elhandlare köper sin el. Även om det inte går att förutspå elpriset varje månad har rörligt pris historiskt visat sig vara den mest lönsamma avtalsformen för dig som kund och vi skryter gärna med att våra kunder har ett av marknadens bästa priser.

  • Noll bindningstid.
  • Noll uppsägningstid.
  • Fast avgift 25 kr/månad.
  • Påslag 2,5 öre per kWh.
  • Förnybar el märkt med Bra Miljöval.