Tips – global klimataction på Earth day.

Den 22:a april är det Earth day och vi vill passa på att tipsa om våra vänner på We Don’t Have Time som dagen till ära anordnar ett kostnadsfritt webinar om hur den finansiella sektorn måste förändras för att stötta en kraftig minskning av världens koldioxidutsläpp. På talarlistan finns en av våra favoritprofessorer, the one and only Johan Rockström som kommer att prata om hållbar ekonomi.

Vi har inlett ett samarbete med det sociala nätverket We Don’t Have Time. I deras app kan du registrera dig gratis och ta del av klimataction-initiativ världen över. Förutom appen samlar även We Don’t Have Time experter, beslutsfattare, innovatörer och aktivister i en serie toppmöten med fokus på skalbara lösningar för att bekämpa klimatkrisen. Feel the power i trailern inför eventet på YouTube.

Nästa toppmöte arrangeras  i samband med klimatveckan i New York i september och temat då är hållbar konsumtion. Under klimatkonferensen COP26 i Glasgow i november rundas året av med ett möte om exponentiella lösningar.

Anmäl dig till eventet 22 april. 

Törstar du efter mer good news?

Taggar

Dela nyhet