Fyra really good nyheter från vårt universum.

Vilka tar sig in på listan över mäktigast i Hållbarhetssverige och syns på omslaget av branschtidningar? Blir utnämnda till branschens mest hållbara varumärke och nämns i intressanta poddar? Vår not so humble brag kommer här för just nu är The good force otroligt stark.

 

SBI BranschbästMest hållbara varumärke enligt svenska folket.
Sustainable Brand Index är Europas största oberoende varumärkesstudie med fokus på hållbarhet. Häromveckan fick vi nyheten om att GodEl har fått branschens högsta betyg och därmed är ett av de varumärken som anses mest hållbart av svenska folket. Det gör oss väldigt stolta och glada. Inte minst för att det är en utmärkelse vi fått elva år i rad.

Datadrivet poddShout-out i podd om digital tillväxt.
Hur troligt är det att du skulle rekommendera ett företag till någon du känner? När företag vill ta reda på den typen av kundnöjdhet använder de ofta något som kallas för NPS, net promoter score. Vill du höra två proffs prata om NPS i allmänhet och NPS hos elbolag i synnerhet ska du lyssna på podden Datadrivet. Joni Lindgren och Jasmin Yaya är grymma på datadriven, digital tillväxt och under deras samtal om NPS glider de även in på ett visst, gott elbolag vars nyhetsbrev de diggar.

Tidningen EnergiLång intervju med vår vd Maria Erdmann.
Vad kan elbranschen lära sig av Netflix? Och hur har GodEl klättrat till plats nio bland landets cirka 150 elhandelsbolag? Om det och mer pratar vår vd Maria Erdmann i en intervju i branschtidningen Energi. Spana in intervjun, se bilder från vårt saknade kontor (yes, vi är hemmajobbare vi med) och lär dig mer om oss som elbolag. Visste du till exempel hur många anställda vi är totalt?

HållbarhetsmäktigasteVår hållbarhetsutvecklare bland de mäktigaste i Hållbarhetssverige
Aktuell Hållbarhet listar sedan 2009 de mäktigaste personerna i Hållbarhetssverige och för första gången finns nu GodEl representerade på listan, genom vår grymma hållbarhetsutvecklare Emmy Tollin som plockade plats 81 av 101:
– Jag är så glad och ödmjuk att få joina den här fantastiska listan där många av mina förebilder finns med. Det hade lika gärna kunnat vara någon av mina GodEl-kollegor som kom med på listan eftersom vår hållbarhetsresa är effekten av ett starkt lagarbete.

Dela nyhet