Sista minuten-klappar som räddar planeten.

En välfylld kasse med mat till en behövande familj. En trygg uppväxt för ett barn. Omtanke om vår fantastiska natur. Eller mer pengar till kampen mot coronaviruset bland de mest sårbara. Vilka klappar lägger du under granen i år?

Som kund hos oss gör du redan en insats eftersom vi med hjälp av dig skänker vårt överskott till välgörenhet. Men med några få dagar kvar till jul finns det fortfarande tid att ge ytterligare en gåva som gör nytta. Om du har möjlighet hoppas vi att du vill bidra till våra partnerorganisationers fantastiska arbete för en bättre värld.

Barncancerfonden

Idag överlever 85 procent av alla barn som får cancer. Det är bra, men inte tillräckligt. Barncancer är fortfarande den vanligaste dödsorsaken bland barn i åldrarna 1–14 i Sverige. Bidra till den livsviktiga barncancerforskningen, vars vision är att utrota barncancer.

Barncancerfonden

Hand in Hand

Bekämpa fattigdom med hjälp av entreprenörskap. I årets julkampanj vill Hand in Hand ge 6000 blivande entreprenörer träning och utbildning så att de kan komma igång med sin business.

Hand in Hand

Läkare utan gränser

Vård och skydd av de allra mest utsatta – människor i krig, kriser och katastrofer. När du stöttar Läkare utan Gränser bidrar du till att lindra nöd och rädda liv.

Läkare utan gränser

Naturskyddsföreningen

Skriver du under på Naturskyddsföreningens vision om en hållbar framtid på en frisk och levande planet? Visa ditt stöd genom att ge bort julgåvokort eller ett medlemskap i Sveriges största miljöorganisation så att de kan fortsätta arbetet för oss alla på planeten.

Naturskyddsföreningen

Rädda Barnen

I en orolig värld skänker barnen hopp. Genom att satsa på barnen banar vi väg för en ljusare framtid. Stötta Rädda Barnens arbete och bidra till att förändra barns liv. Skapa en egen julgåva genom att själv välja hjärtefråga och vad klappen ska kosta.

Rädda Barnen

SOS Barnbyar

Vad som är självklart för dig är långt ifrån självklart för en annan. SOS Barnbyar lyfter på locket till det som borde vara rena självklarheter för ett barn – trygghet, mat på bordet, skolgång – men som fortfarande fattas miljontals barn världen över. Stötta SOS Barnbyar så att fler barn får ta del av sådant vi tar för givet.

SOS Barnbyar

Stockholms Stadsmission

I en tid där många bord dignar av mat, gapar andras kylskåp tomma. När du ger en gåva till Stockholms Stadsmission kan de till exempel dela ut värdecheckar så att föräldrar har råd att handla mat till sina barn. 300 kr räcker till en matkasse med det allra nödvändigaste. Köp Matkassen och få ett fint gåvobevis att ge bort i julklapp.

Stockholms Stadsmission

Dela nyhet