Energieffektivisera din verksamhet – få bidrag.

100 % av den el som GodEl säljer är märkt Bra Miljöval, en av världens tuffaste miljömärkningar för el som för varje såld kilowattimme ställer om energisystemet till det bättre. Det här är ju ingen nyhet, tänker du nu. Helt rätt. Det som dock är en nyhet är att bizkunder hos GodEl nu kan vara en del av den här omställningen, och dessutom få betalt.

Varje gång vi säljer en kilowattimme el märkt Bra Miljöval avsätter vi pengar till planetförbättrande projekt. Pengarna går bland annat till att minska elproduktionens miljöpåverkan, effektivisera energianvändningen och investera i nya och innovativa lösningar för ett bättre klimat.

Vi på GodEl vill höja tempot i den här utvecklingen så mycket vi bara kan. Därför erbjuder vi nu våra företagskunder möjligheten att söka bidrag ur vår energieffektiviseringsfond, en fond som hanteras av GodEl tillsammans med Bra Miljöval.

Är det dags att byta till LED-belysning i fastigheten, installera nya treglas-fönster, köpa ett nytt uppvärmningssystem eller kanske investera i effektiva kyl- och frysanläggningar? Gå in på länken här under och läs mer om hur ni kan söka pengar ur fonden.

Ansök om energieffektiviseringsbidrag!

Dela nyhet