We är all in The Good Force together.

Organized planetlagning.

Med 100 globala mål är det svårt att uppnå alla. Men eftersom FN bara satt upp 17 stycken och vi är mästare på samarbete så ska det väl inte vara omöjligt så länge de anslutna organisationerna som får vår vinst fortsätter göra sin grej och resten av forcens anslutna företag och organisationer drar sitt strå till den globala stacken och sprider ordet om The good force. Vilka de är? Fortsätt scrolla.

Vartenda korvöre to da world.

Sedan 2005 har The good force genererat över 54 miljoner kronor till organisationerna du hittar om du fortsätter scrolla lite till.

Partners utan crime.

När vi inte arbetar med att sälja el arbetar vi med att hjälpa våra partners att själva bli bättre på att save the world. Scrolla lite till och klicka på dem för att läsa hur vi arbetar då.

The mål is global.

De globala målen antogs av världens stats- och regeringschefer vid FN:s toppmöte i New York, den 25 september 2015. Med sina 17 mål och 169 delmål är det den mest ambitiösa agendan för hållbar utveckling som någonsin har antagits. Fram till år 2030 ska den leda världen mot en fredlig och hållbar utveckling. I begreppet hållbar utveckling integreras tre dimensioner av hållbarhet: social, ekonomisk och miljömässig.

Bara say the word så fixar vi el till your work.

Om du råkar vara ett företag, vill stoltsera med Sveriges mest hållbara elbolag och stötta våra anslutna organisationerna så borde du så klart kunna göra det. Det är därför du kan det. Bostadsrättsföreningar också. Vi fixar bytet, du väljer vilken organisation du vill backa. Easy peasy. Cheesy weezy.

Fixa work-el här.