Våra vänner

Samarbeten för en bättre morgondag

GodEl är något mer än ett vanligt elbolag. Vi grundades med ett enda syfte: att bidra till en bättre morgondag. Vi arbetar därför hårt för att FN:s 17 globala mål för hållbar utveckling ska uppnås. Det gör vi genom att dela ut vår vinst till sju välgörenhetspartners som verkar i denna anda. Men även genom att samarbeta med andra företag och organisationer som vill driva på i hållbarhetsfrågor. På denna sida kan du läsa mer om våra olika samarbeten.

Välgörenhet

Sedan starten har vi skänkt 48,5 miljoner kronor till våra välgörenhetspartners. Läs mer om de olika organisationerna och de projekt som vi stödjer.

Partners

Vi arbetar tillsammans med företag och andra organisationer som vill ta hållbarhetstanken ett steg längre. Läs mer om våra partners och hur vi samarbetar.

Vad är de globala målen?

De globala målen antogs av världens stats- och regeringschefer vid FN:s toppmöte i New York, den 25 september 2015. Med sina 17 mål och 169 delmål är det den mest ambitiösa agenda för hållbar utveckling som någonsin har antagits. Fram till år 2030 ska den leda världen mot en fredlig och hållbar utveckling. I begreppet hållbar utveckling integreras tre dimensioner av hållbarhet: social, ekonomisk och miljömässig.

Bli företagskund

GodEls företagsavtal passar dig som vill ha ett enkelt avtal som gör stor skillnad för ditt företag, för miljön och för omvärlden. Hos GodEl får ditt företag 100 % förnybar el märkt Bra Miljöval som är Naturskyddsföreningens egna (och Sveriges hårdaste) miljömärkning på el. Vårt avtal passar alla företag, stora som små.

GodEl till ditt företag