Värm dig smart med GodEl.

 • Smart och komfortabel uppvärmning med Ngenics termostat utifrån timpris.
 • Du sparar pengar och el.
 • Billigast på marknaden. Endast 2495 kr (ord. pris 6290 kr). Begränsat antal - först till kvarn gäller.

Skaffa din smarta termostat idag.

En lösning som sparar pengar, kilowattimmar och minskar din klimatpåverkan. Samtidigt.
Tillsammans med Ngenic har vi tagit fram marknadens billigaste erbjudande för dig som är GodEl-kund och som vill få stenkoll och minska din energiförbrukning. Styr din elförbrukning smartare – spara på elen när den är som dyrast.

Billigast på marknaden.
Tack vare att vi säljer el som är märkt Bra Miljöval sätts det hela tiden av medel till vår energieffektiviseringsfond. Det är nu dessa pengar som får göra nytta. I en allt mer energikrävande värld kan vi inte bara dra ner på vår förbrukning – vi måste också använda elen smartare. Var med, och bli en del av energiomställningen.

Så funkar det.

Du ställer själv in den temperatur du vill ha hemma, exempelvis 19-21 grader. Därefter ser den smarta termostaten till att du får en jämn inomhustemperatur till lägsta kostnad. Den växlar upp när det är lägre elpris och bromsar in när elpriset är som högst. Termostaten tar höjd för utomhustemperaturen och hemmets förutsättningar.


När du är bortrest kan du låta huset gå i ide. Det håller exempelvis 12 grader när du är borta och inför hemkomsten har det värmts upp till din önskade temperatur. Kort sagt kan den smarta termostaten uppgradera ditt värmesystem.

Via en app eller webben kan du enkelt göra ändringar och följa din energianvändning både i realtid och historiskt. Förutom att spara pengar och få en optimal uppvärmning, bidrar du även till att avlasta elnätet genom att styra om uppvärmningen till de timmar då det finns gott om el.

Erbjudande till dig som GodEl-kund.

Du får Ngenic Tune och Ngenic Track till en kostnad av 2495 kr inklusive moms (ordinarie pris är 6290 kr). Inga andra avgifter tillkommer. Då erbjudandet är kraftigt rabatterat hoppas vi att du fortsätter vara GodEl-kund länge. Därmed fortsätter du att bidra till energieffektiviseringsfonden och energiomställningen. För att teckna timprisavtal logga in på Mitt GodEl.

Det krävs för att ta del av erbjudandet:

 • Du bor i ett fristående hus (villa, radhus eller liknande).
 • Du har vattenburen värme och internetuppkoppling.
 • Du är kund hos GodEl.
 • För att termostaten ska kunna generera en lägre elkostnad, behöver du ha timprisavtal.
1

För dig som vill veta mer om hur det fungerar rent tekniskt.

Ngenic Tune, består av tre dosor (en innegivare, en styrdosa och en gateway). Dosorna samlar in information om väder och temperatur och hjälper till att optimera ditt värmesystem. Dessutom finns tillbehöret Ngenic Track.

 • Innegivaren mäter din inomhustemperatur, luftfuktighet och hur mycket solljus som kommer in i ditt hus.
 • Styrdosan mäter temperaturen utomhus och styr värmesystemet.
 • Gatewayen tar emot informationen och därefter sker beräkningar som bland annat är baserade på husets historik och din önskade temperatur. Sedan justeras ditt värmesystem för att du ska få maximal komfort till minimal kostnad.
 • Tillbehöret Ngenic Track sätts på elmätaren och ger noggrann info om din elanvändning.
 • Du kan använda tjänsterna via Ngenics app, webbläsaren i din dator eller via din mobiltelefon (iOS och Android).
1

Vilka är Ngenic?

Ngenic är ett branschledande energiteknikföretag som arbetar med digitalisering och effektivisering av energisystem. Deras tjänster och produkter möjliggör en mer kostnadseffektiv användning av befintlig infrastruktur i el- och fjärrvärmenätet samtidigt som det ger en ökad komfort för dig som konsument.