Solceller med 1KOMMA5°

1

GodEl + 1KOMMA5° = Schysst!

Efter att ha synat solcellsmarknaden har vi valt 1KOMMA5° som samarbetspartner. Att de är ensamma om att ha europeiskt kisel i sina celler och att panelerna är kvalitetstestade hos Europas största solforskningsinstitut, blev avgörande för vårt val.


Väljer du solceller från 1KOMMA5° via formuläret nedan och samtidigt är eller blir kund hos GodEl får du 5000 kr i avdrag på dina kommande elräkningar! Vi köper din överskottsel till samma pris som vi annars skulle betalat på elbörsen Nord Pool. Vi ersätter även för ursprungsgarantier och elcertifikat.

Ditt solcellserbjudande från GodEl och 1KOMMA5°:

  • En pålitlig solcellspartner.
  • Teckna via formuläret nedan och få 5000 kr i avdrag på dina kommande elräkningar.
  • Premium-solcellspaneler med europeiskt kisel och trygga garantier.
  • Vi köper din överskottsel till Nord Pools pris.
  • Vi ersätter dig för ursprungsgarantier och elcertifikat.
1

Vilka är 1KOMMA5°?

1KOMMA5° är Europas största leverantör av energismarta lösningar för villa- och fastighetsägare, med över 200 000 installerade anläggningar och mer än 21 000 energilösningar i Sverige.

Trygghet hela vägen.
1KOMMA5° hjälper dig från första tanken på solceller, villabatteri och laddbox till att du kan producera och lagra din egen gröna el för optimal användning i hemmet. Med 1KOMMA5° får du ett framtidssäkert och modernt energisystem med marknadsledande garantier.

Intresserad av solceller?

Vi erbjuder en trygg och hållbar solcellsinstallation i samarbete med 1KOMMA5°. Fyll i dina kontaktuppgifter för intresse så återkommer 1KOMMA5° snarast.

Information om hur GodEl hanterar och skyddar de personuppgifter (såsom e-postadress, telefonnummer och namn) som GodEl får tillgång till om dig i samband med att du kontaktar GodEl hittar du här.