El som är schysst i längden

 • Förnybar el med tuffaste miljömärkningen
 • Stöd välgörenhet utan extra kostnad
 • Schysstare men inte dyrare – du får prisgaranti
Jag vill ha GodEl där jag bor idag Jag ska flytta

Vi fixar bytet. Om du är bunden tar vi över dig när avtalet löpt ut.

 • https://godel.se/files/2017/04/schysst-for-kund-400x300.png

  Schysst för dig

  Få de senaste årens billigaste avtalsform, ett rörligt elpris. De flesta sparar pengar med oss och med vår prisgaranti har du inget att förlora.

 • https://godel.se/files/2017/03/behov-jag-vill-hjalpa-miljon-400x300.png

  Schysst för miljön

  Välj förnybar el märkt Bra Miljöval, Sveriges enda oberoende miljömärkning av el. Då slipper du till exempel vattenkraft som torrlägger vattendrag.

 • https://godel.se/files/2017/04/schysst-for-omvarld-400x300.png

  Schysst för omvärlden

  Välj en välgörenhetsorganisation att stödja utan extra kostnad. Vi ägs av en stiftelse och delar ut vår vinst – hittills 48 miljoner – till välgörenhet.

Elmarknadens nöjdaste kunder

För oss är det viktigt att hålla vad vi lovar. Kanske är det därför vi har elmarknadens nöjdaste kunder enligt Reco.se, med 4,6/5 i betyg baserat på över 1000 omdömen.

 • Vad innebär GodEls prisgaranti?

  Du ska inte betala mer hos oss än hos din tidigare elleverantör. Om GodEl, mot förmodan, skulle vara dyrare får du mellanskillnaden tillbaka.

 • Betalar jag extra för välgörenheten?

  Nej, tvärtom! Eftersom inget privat vinstintresse står bakom kan vi tänka långsiktigt och erbjuda ett schysst avtal samtidigt som vi delar ut vår vinst till välgörenhet. De flesta sparar pengar med oss.

 • Hur funkar det om jag är bunden idag?

  Det går jättebra att välja elavtal redan nu. Vi bryter inga bindningstider utan tar över dig så snart avtalet löpt ut. Då riskerar du inte heller att bindningstiden förnyas.

  Välj elavtal

Krossa myterna om din el

Elmarknaden har länge varit full av myter och luddiga löften. Det vill vi ändra på. Därför har vi tagit fram tre filmer som krossar några av de vanligaste myterna som storbolagen sprider.

GodEl till ditt företag

Äntligen kan även ditt företag få ett enkelt elavtal utan bindningstid och med maxad hållbarhet. Du som väljer el som lirar med ditt hållbara företagande är i gott sällskap med bland andra Kung Markatta och Houdini.