Välkommen till
The Good Force.

Luta dig tillbaka och save the world.

Det finns en sak som alla elbolag måste göra: sälja el. Så det gör vi. Att vi bara säljer el som fågel, fisk och alla mittemellan mår bra av och att varenda sista öre av vinsten går till organisationer som försöker save the world – det är en annan femma. Fast en rätt enkel femma.

Du försöker komma ihåg elräkningen, vi för över vinsten och de anslutna organisationerna lagar planeten. Easy peasy. Hittills har vi genererat över 54 miljoner kronor till organisationer som Läkare utan gränser, Barncancerfonden, Naturskyddsföreningen, med flera. Ganska good om vi får säga det själva och det bestämde vi precis att vi får.

The Good Force. A force.
For good.

Vid det här laget tänker du säkert att The good force måste vara en rätt mäktig rörelse med människor, företag och organisationer som tillsammans försöker save the world och då tänker du helt rätt för det är precis vad det är. Och allt går på el.

När du skriver elavtal tjänar vi pengar, men istället för att ta ut vinsten förs varje öre över till ideella organisationer som bevarar naturen, bekämpar cancer, räddar liv och mycket mer. Och så fortsätter det så år efter år efter år efter år efter år.

Och nu tänker du säkert att vi ska avsluta det här med att försöka få dig att joina The good force men det kommer vi inte göra eftersom alla som har The good force i sig joinar ändå.

1

Winner winner ...

Ett, två, tre, fyra, fem, sex, sju, åtta, nio, tio, elva år i rad har vi utsetts till branschens mest hållbara varumärke. Vi är rätt stolta över det och skulle gärna skryta om att vi är det miljövänligaste varumärket i hela energibranschen men det känns som vi precis gjort det nu?

Ah ah ah ah stayin’ alive.

Eftersom vi startade 2005 har vi nu funnits i över 15 år. Nu var vi lite övertydliga kanske men åldern är liksom det enda som förändras hos oss eftersom vi alltid tänker bannlysa dyra tillsvidareavtal, ha rörliga elpriser och alltid alltid alltid leverera el som Naturskyddsföreningen märkt som ett Bra miljöval. I en krånglig elbransch måste ju någon hålla det simple.

Fixa elen: tre tiny steps för mankind.

Berätta vem du är.

Du fyller i ett formulär helt enkelt. Brukar ta allt från 32 till 84 sekunder.

Få ett mail. Öppna mailet.

Bekräftelsemailet landar i din inkorg = you did it! (Du har 2 veckors ångerrätt ifall du ångrar att you did it).

Ingenting. Nothing. Nada.

Resten fixar vi. När ditt nuvarande elavtal gått ut hamnar du hos oss. That’s it. Klicka på knappen. Do it. Join The Good Force.

Ta med The Good Force till jobbet.

Självklart kan företag också joina forcen. Houdini och Kung Markatta har redan gjort det. Och precis som dem får ditt företag bara el som godkänts av Naturskyddsföreningen – utan bindningstider.

Kontakt

Måndag – Torsdag 09.00-17.00
Fredag 09.00-16.00
Dag före helgdag 09.00-12.00