Vad tar ni för ansvar för miljön?

All el från GodEl är märkt med Bra Miljöval. Bra Miljöval är Sveriges enda oberoende märkning och har också de tuffaste kraven på produktionen av el. Förutom att elen som märks med Bra Miljöval enbart kommer från förnybara energikällor såsom sol, vind, vatten och biobränslen tvingas producenterna miljöanpassa sin verksamhet för att minsta möjliga påverkan ska ske på naturen.

Genom Bra Miljöval avsätter GodEl dessutom pengar till olika fonder som bland annat syftar till att minska vattenkraftens skador på naturen, minska elanvändningen i industrier och bostäder samt till projekt för förnybar energi.

Det är också viktigt för oss att vi jobbar så miljövänligt som vi kan. En miljöbov är pappersfakturor som vi aktivt försöker eliminera genom att erbjuda andra, både mer miljövänliga och billigare, betalsätt såsom e-faktura och autogiro. Dessutom arbetar vi ständigt med återvinning och energieffektivisering i våra lokaler. Vi är sedan några år tillbaka diplomerade enligt Svensk Miljöbas:

Miljödiplom Svensk Miljöbas GodEl 2018

Vi ger dig mer än gärna tips på hur du kan minska din elanvändning hemma utifrån dina förutsättningar, ring oss på 08-519 199 99 så berättar vi mer om hur just du kan minska din elförbrukning!

Fler frågor om miljö.

Fick du inte svar på din fråga?

Ställ din fråga direkt till oss så svarar vi dig så snart vi kan inom våra öppettider.Information om hur GodEl hanterar och skyddar de personuppgifter (såsom e-postadress, telefonnummer och namn) som GodEl får tillgång till om dig i samband med att du kontaktar GodEl hittar du här.