Vad ligger ert elpris på?

Vårt elpris varierar från månad till månad eftersom vi inte säljer fast pris-avtal. Vi erbjuder två avtal som båda innehåller ett rörligt elpris, rörligt pris och utjämnat pris.

Priset per kWh är också beroende på vart du bor, eftersom Sverige är indelat i fyra olika elområden som har olika priser. Priset är inklusive Bra Miljöval och exklusive moms. Vi säljer enbart el till rörligt pris eftersom det har visat sig vara den bästa avtalsformen över tid. Det betyder att vårt pris ändras från månad till månad. Här kan du se ditt pris för föregående månad, fyll i din förbrukning och klicka på jämförpris. Vill du se längre tillbaka i tiden så hittar du vårt elpris för de senaste tolv månaderna här.

Billigare än eljättarna.

Det ska vara lätt att vara good. Vi tycker att du ska kunna välja ett elavtal med hårdaste miljömärkningen och vinsten till välgörenhet, utan att betala mer än vad du gör hos eljättarna. Vi jämförde vårt elpris mot eljättarna.

Fler frågor om elavtal och elpris.

Fick du inte svar på din fråga?

Ställ din fråga direkt till oss så svarar vi dig så snart vi kan inom våra öppettider.Information om hur GodEl hanterar och skyddar de personuppgifter (såsom e-postadress, telefonnummer och namn) som GodEl får tillgång till om dig i samband med att du kontaktar GodEl hittar du här.