Vad har el med välgörenhet att göra?

Det är enkelt – vi är ett elbolag som vill bidra till en bättre värld. GodEl har inget privat vinstintresse. Vår vinst går till välgörenhet. Vinsten som i vanliga bolag går till aktieutdelning och bonusar, delar GodEl ut till våra välgörenhetspartners.

Vår grundare Stefan Krook (som tidigare startat Glocalnet) ville starta företag med ett syfte: att göra världen till en bättre plats. Tillsammans med fyra andra entreprenörer startades stiftelsen GoodCause, vars syfte är att starta och driva företag utan privat vinstintresse. Allt startkapital är donerat och vår styrelse jobbar helt utan ersättning. Läs gärna mer under Om oss.

GodEl har två systerbolag; GodFond och GodDryck. De har inte heller några privata vinstintressen och deras vinst går, precis som hos GodEl, till välgörenhet.

Fick du inte svar på din fråga?

Ställ din fråga direkt till oss så svarar vi dig så snart vi kan inom våra öppettider.Information om hur GodEl hanterar och skyddar de personuppgifter (såsom e-postadress, telefonnummer och namn) som GodEl får tillgång till om dig i samband med att du kontaktar GodEl hittar du här.