SJ har joinat The Good Force.

GodEl och SJ. Vad är grejen med det här nya powerparet? Jo vi är på mission att inspirera dig och alla andra att minska ert koldioxidutsläpp på ett easy-peasy sätt. Hint, hint: allt börjar med elen.

El märkt med Bra Miljöval kan innebära en utsläppsminskning med upp till hela 99,98 procent. GodEl säljer bara Bra Miljöval-märkt el. SJ har erbjudit resor märkta Bra Miljöval längre än vad GodEl har funnits. Därför är det ganska lätt att räkna ut varför GodEl och SJ från och med nu är partners utan crime, om du frågar oss.

Om inte 99,98 procent kunde övertyga dig, kolla in det här: en flygtur mellan Stockholm och Göteborg motsvarar 50 000 turer med tåg samma sträcka (japp det är sant eftersom elen som driver tåget är miljömärkt).

Så choo-choo-choose tåget y’all, och joina forcen.

The Good Force. A force.
For good.

El som inte pajar planeten är en bra grej. Prisgaranti är en bra grej. En tredje bra grej är att du kan göra ingenting och ändå save the world när din el kommer från oss. Det är så The good force funkar. Du betalar för el, vi tjänar pengar. Vi överför vinsten till forcens organisationer, de lagar planeten. Hittills har vi genererat över 50 miljoner kronor till Barncancerfonden, Läkare utan gränser, Naturskyddsföreningen och fler. Med dig i forcen blir det ännu mer.

Oh wow berätta mer.