Elavtal och priser

Vi jobbar för en bättre värld, via bättre elavtal – en win-win, helt enkelt. GodEl är alltid enkelt, prisvärt och miljövänligt. Och vår vinst går till välgörenhet istället för till aktieägare.

Det här får du med GodEl

 • Rörligt elavtal med prisgaranti
  Du får el till självkostnadspris med Bra Miljöval. Detta för en fast avgift på 40 till 90 kr per månad beroende på din elförbrukning.
 • Alltid 100 % el märkt Bra Miljöval
  All vår el kommer från förnybara energikällor och är märkt med Naturskyddsföreningens miljömärkning Bra Miljöval.
 • Stöd välgörenhet utan extra kostnad
  GodEl har inget privat vinstintresse. Vår vinst går till välgörenhet. Och du väljer själv vilken av våra välgörenhetspartners som din del ska gå till.

Det är enkelt att bli kund – vi sköter hela bytet från din nuvarande elleverantör.

Bli kund

Bra för plånboken

GodEl erbjuder prisvärd el och vår vinst går till välgörenhet. Se din uppskattade månadskostnad och de senaste elpriserna i ditt område.

En vanlig missuppfattning är att välgörenheten hos GodEl kostar extra. Det låga elpriset är förmodligen vår mest välbevarade hemlighet. Visste du till exempel att vi lämnar en ettårig prisgaranti mot din nuvarande elleverantör? Du får el till självkostnadspris med Bra Miljöval – alltid med rörligt elpris eftersom det visat sig bli billigast över tid. Detta för en fast avgift på endast 40 till 90 kronor per månad beroende på din elförbrukning.

Vill du veta mer? Klicka nedan för att se din uppskattade månadskostnad samt de senaste elpriserna i just ditt område.

Se ditt elpris

Bra för miljön

El från förnybara energikällor märkt med Naturskyddsföreningens miljömärkning Bra Miljöval

All vår el är märkt med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval. Det innebär att elen kommer från förnybara energikällor och är producerad på ett hållbart sätt så att vattenkraft exempelvis inte torkar ut vattendrag. Via Bra Miljöval avsätts också pengar till miljöprojekt, som när vi tillsammans med Sportfiskarna rev resterna efter ett gammalt vattenkraftverk i Muskån, så att fisk kunde vandra fritt. Bra Miljöval kostar endast ett par kronor för en lägenhet och ett par tior för en villa i månaden.

Mer om Bra Miljöval

Vinst till välgörenhet

Välj ett elavtal där vinsten går till välgörenhet

GodEl har inget privat vinstintresse, vår vinst går till sju olika välgörenhetspartners. Eftersom inga aktieägare ska ha sitt betalar du inte mer på grund av välgörenheten, vi fördelar bara pengarna annorlunda än andra bolag. Det som gör det möjligt för oss att driva GodEl och generera pengar till välgörenhet, är den fasta avgiften på 40 till 90 kronor per månad beroende på hur mycket el du förbrukar.

Läs om våra välgörenhetspartners

Det är enkelt att byta till oss

Det tar bara 2 minuter att fylla i dina uppgifter. Sedan sköter vi hela bytet från ditt nuvarande elbolag till GodEl. Du behöver inte ens oroa dig för eventuella bindningstider, då vi aldrig bryter några avtal utan genomför bytet först när du är tillgänglig att byta till oss. Välkommen!

Bli kund


Ring oss

 • 08 - 519 199 99
 • Måndag - torsdag kl 08.15-19.00
  Fredag kl 08.15-16.00
  Dag före helgdag kl 08.15-12.00

Maila oss

Vi svarar inom 24 timmar alla helgfria vardagar.
 • Du får en kopia av meddelandet till din e-postadress.

Maila oss din fråga

Vi svarar inom 24 timmar alla helgfria vardagar.
 • Vi skickar en kopia av meddelandet till din mailadress.

Gilla, dela och följ oss på Facebook

Dela denna länk

Twittra med oss på TwitterMitt GodEl