GodEl gör skillnad

Det är väldigt enkelt: hos GodEl får du ett riktigt bra elpris och gör samtidigt vardagen ljusare för dem som verkligen behöver det. Du kan helt enkelt göra skillnad genom att leva som vanligt.

GodEl har inget privat vinstintresse. Vår vinst går till välgörenhet. Så genom att välja GodEl som din elleverantör gör du så att fler människor kan äta sig mätta, fler barn får gå i skolan och fler sjuka får vård.

GodEl har idag 96 000 kunder och har hittills sedan starten 2005 genererat 24 949 186 kr till välgörenhet. Pengar som gör enorm nytta för att bygga en bättre värld. Det är du som kund som väljer hur utdelningen ska fördelas mellan våra sju välgörenhetspartners.

När vi blir 500 000 kunder kan vi skänka 100 miljoner kronor per år till välgörenhet.

Kolla in vår senaste film som förklarar GodEl och vi tillsammans med våra kunder gör världen bättre!

Prisvärt

Med GodEl får du alltid ett riktigt bra elpris. Vi strävar efter att erbjuda ett elavtal som är billigare än vad de flesta svenskar har idag. GodEl erbjuder bara rörligt pris då det visat sig vara mest prisvärt i längden och vi därmed också anser det vara mest ärligt för dig som konsument.

Enkelt

Vi vill att vårt erbjudande ska vara enkelt och att det ska vara enkelt att välja GodEl. Därför hjälper vi dig med hela bytet. Fyll i vårt enkla formulär här på vår hemsida eller ring vår prisbelönta Kundservice på 08-519 199 99 så får du hjälp direkt.

Ärligt

Hos GodEl har du ingen bindnings- eller uppsägningstid. Du riskerar aldrig att ”glida över” till ett mindre förmånligt avtal utan har alltid vårt rörliga elpris.

Som kund hos GodEl

bekämpar du barncancer och ger stöd till drabbade familjer.Ring oss

  • 08 - 519 199 99
  • måndag - torsdag kl 08.15-17.00
    fredag kl 08.15-16.00
  • Jag vill bli uppringd

Maila oss

Vi svarar inom 24 timmar alla helgfria vardagar.
  • Vi skickar en kopia av meddelandet till din mailadress.

Maila oss din fråga

Vi svarar inom 24 timmar alla helgfria vardagar.
  • Vi skickar en kopia av meddelandet till din mailadress.

Gilla, dela och följ oss på Facebook

Dela denna länk

Twittra med oss på Twitter