Hurra! Vi är Sveriges mest hållbara elbolag (igen!)

2018-04-16. Förra veckan fick vi ta emot två priser som vi är sjukt stolta över. För åttonde året i rad har vi blivit utsedda till Sveriges mest hållbara elbolag i studien Sustainable Brand Index 2018. Dessutom fick vi Differs pris för Sveriges grönaste varumärke inom energibranschen. Bäst av allt? Det är svenska folket som tyckt till!

Båda utmärkelserna grundas i svenska konsumenters uppfattning av vilka företag som är hållbara – både när det kommer till miljö och socialt ansvar.

– Vi är riktigt stolta över att återigen få dessa två priser som fastställer att vi är bäst i branschen när det kommer till den viktigaste frågan av alla, nämligen hållbarhet. Jag vill rikta ett stort tack till svenska folket och våra kunder som ser och uppskattar vårt ihålliga arbete mot en schysstare elmarknad och omvärld, säger vår vd Pontus.

GodEl är det mest hållbara elbolaget – 8 år i rad!

Nordens största oberoende varumärkesstudie med fokus på hållbarhet, Sustainable Brand Index, har frågat över 16 000 svenska konsumenter i åldrarna 16–70 år om deras inställning till 326 olika varumärkens hållbarhetsarbete. För åttonde året i rad fick vi bäst resultat inom elbranschen! Här finns hela resultatet.

Sveriges grönaste varumärke inom elbranschen

Konsultföretaget Differ har låtit över tusen personer i åldrarna 15–75 år bedöma miljö- och hållbarhetsarbetet hos 85 företag. Vi ligger ohotade i toppen för åttonde året! Sett till alla varumärken inom samtliga branscher hamnar vi på en sjätte plats, med Coop i toppen. Läs rapporten här.

Kontakt

Måndag – Torsdag 09.00-17.00
Fredag 09.00-16.00
Dag före helgdag 09.00-12.00