5 städtips approved by The Good Force.

Don't overdose and clean. Om det är något som våra vänner på Hemfrid har lärt oss sedan de joinade The good force så är det att det blir inte renare ju mer rengöringsmedel vi använder. Här kommer 5 effektiva och miljövänliga städtips från Hemfrid.

1. Välj miljömärkta produkter till städskåpet. Produkter utan farliga kemikalier är bättre för både hälsa och miljö.

2. Välj rätt medel till rätt material, exempelvis såpa till trägolv och andra känsliga material. Då håller ditt hem längre.

3. Var noga med doseringen och överdosera inte. Det blir inte renare för att du använder mer rengöringsmedel, ditt golv blir istället kladdigt eller halt och effekten blir inte alls lika bra. Läs alltid instruktionen på förpackningen.

4. Samma sak gäller tvättmedel – överdosera inte. Tvätten blir inte renare för att du använder mer tvättmedel. Ett tecken på att du använt för mycket tvättmedel är när det skummar mycket i trumman när maskinen går.

5. Diskmedel (miljömärkt såklart) är det absolut bästa när du ska putsa fönster och speglar.

GodEl-kunder får upp till 4 timmar extra hemfrid.

Just nu får du som kund hos oss upp till 4 timmar hemfrid till ett värde av 960 kronor när du tecknar ett städabonnemang hos dem. Hemfrid finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Lund, Uppsala, Linköping, Norrköping och Västerås. Mer info på Mitt GodEl.