4 snabba med Way Out West grundare

För tredje året i rad levererar vi el till Way Out West. Vi har pratat med grundaren Patrick Fredriksson och frågat vad vi kan förvänta oss av årets festival och lite annat smått och gott.

Vad kommer vara speciellt med årets festival?

– Way Out West är alltid speciellt. Stämningen, staden, festen, programmet och framförallt publiken. Det är alltid kärleksfullt, festligt och väldigt glatt. Sedan väntar det ju givetvis en del nyheter. Tankar och idéer som vi kreerar just nu. Den som kommer får se!

Ditt bästa festivaltips?

– Var nyfiken. Det finns mycket nytt att upptäcka. Framförallt på Way Out West och på Stay Out West. Programmet är ju fullsmockat med sjukt bra musik, föreläsningar och filmer.

Varför vill ni ha GodEl som elleverantör?

– Varför inte ha GodEl? Vi vet att överskottet går till något gott. Och att vi delar värdegrund. Enkelt. Fler företag borde tänka på att göra gott.

Ni har en ny grej på gång i år som kallas Åre Sessions. Vad är det?

– Vi har kort och gott tänkt att vi vill blanda något av det bästa vi vet – utförsåkning och musik på en ort vi älskar, Åre. Då blev det Åre Sessions. På dagarna åker man. På eftermiddag och kväll går man på konserter. Det kommer bli en magisk kväll. Åre är ju fantastiskt. Egentligen vill man ju typ vara där jämt.