Good el for real.

Välj Sveriges mest hållbara elbolag och hjälp oss att laga planeten. Join The good force.

 • Nice price. Rörligt elavtal med prisgaranti.
 • Världens första klimatpositiva elavtal.
 • Nöjdast elkunder i hela Sverige.
Fixa elen.

Byt idag på 2 minuter. Ingen bindningstid eller uppsägningstid.

One love. One elbolag. Tre anledningar.

 • https://godel.se/app/uploads/2017/03/usp1-400x240.png

  El is good, price is nice.

  Prisgaranti är ett trist ord, men det är kul att du får tillbaka mellanskillnaden om vi är dyrare än elbolaget du har idag.

 • https://godel.se/app/uploads/2019/05/usp2-op-400x240.png

  In klimatpositiv we believe.

  Klimatpositiv el är den enda elen vi har. En vacker dag kan alla elbolag säga det. En vacker dag. Mer om klimatpositivitet.

 • https://godel.se/app/uploads/2017/03/usp3usp3-400x240.png

  Varje korvöre to the world.

  Vinsten åker rätt ned i fickan på organisationer som lagar planeten. Vilka då?, kan man undra. Det väljer du, är svaret.

SJ har joinat The Good Force.

Du vet den där mäktiga rörelsen av människor, företag och organisationer som utvecklar planeten till det bättre – utan att paja den. GodEl är den ekonomiska motorn som driver forcen och den blir bara starkare ju fler som joinar. Hittills har vi genererat över 50 miljoner kronor till Barncancerfonden, Naturskyddsföreningen, SOS Barnbyar och många fler.

Så vad är grejen med det här nya powerparet? Jo vi är på mission att hjälpa dig och alla andra att minska ert koldioxidutsläpp på ett easy-peasy sätt. Hint, hint: allt börjar med elen. GodEl säljer bara Bra Miljöval-märkt el som dessutom klimatkompenseras till 110%. SJ har erbjudit resor stämplade Bra Miljöval längre av vad GodEl har funnits. Därför är det ganska lätt att räkna ut varför GodEl och SJ från och med nu är partners utan crime, om du frågar oss.

Joina forcen du med.

 • Prisgaranti? Vad är det för goja?

  Det är gojan som garanterar att god el är lika billigt som inte-så-god el. Om vi är dyrare får du mellanskillnaden tillbaka.

 • Hur mycket extra kostar välgörenheten då?

  Noll, noll, noll, noll. Det har aldrig kostat extra och kommer aldrig att göra. Vi skänker bara bort vår vinst helt enkelt.

 • Hur funkar det om jag redan är bunden?

  Det funkar jättebra. Beställ här och nu så får du el från oss så fort din bindningstid går ut. Du borde faktiskt beställa här och nu – bindningstider har en mystisk förmåga att förnya sig själva…

  Beställ här och nu.