100 kronor extra till Naturskydds- föreningen.

För dig som är medlem i Apotekets kundklubb.

Gör gott genom prisvärd el.

I plånbokens och planetens tjänst.

Ja, du läste rätt. GodEl ger all sin vinst till välgörenhet och har så gjort sedan starten 2005. 62 miljoner kronor har hittills gått till planetförbättring. Vår grundare Stefan Krook inspirerades av Dalai Lama och insåg att det var genom företagande han skulle göra gott.

GodEls syfte är att göra världen till en bättre plats genom våra ideella partners Barncancerfonden, Hand in Hand, Läkare utan gränser, Naturskyddsföreningen, Rädda Barnen, SOS Barnbyar och Stockholms Stadsmission. Det gör vi genom prisvärd, hållbar och schysst el till 160 000 svenska hushåll, el märkt Sveriges strängaste miljömärkning Bra Miljöval. Vi är det högst ansedda bolaget i elbranschen enligt Kantar Sifo (2022).

Bland de billigaste i Sverige – hur är det möjligt?

GodEl har nöjda kunder som stannar länge. Att jaga nya kunder, pumpa ut reklam och locka med gratismånader är dyrt – det gör inte vi. Vidare har vi en tajt organisation – vi är bara 35 anställda som arbetar på kontoret i Sundbyberg. Här kan du jämföra våra priser med konkurrenterna.

100 kronor extra till Naturskyddsföreningen.

Om du som medlem i Apotekets Kundklubb tecknar el hos GodEl öronmärker vi en extra hundralapp till Naturskyddsföreningen.

1

Maria Erdmann, VD

"Det ska vara enkelt att göra gott. Att byta till GodEl kan vara det enklaste sättet (i världen?) att göra gott, agera hållbart och samtidigt spara pengar. Varmt välkommen till GodEl! Nu, imorgon eller framöver när tiden infinner sig."

1

Bara den strängaste märkningen duger.

Vi säljer förnybar el märkt med Bra Miljöval. Det är Naturskyddsföreningens strängaste märkning med tuffa miljökrav som ständigt utvecklas, och den enda oberoende märkningen av el i Sverige.

  • Du får el som är ursprungsmärkt från förnybara energikällor som vatten-, vind- och solkraft.
  • Du ställer krav på att även den förnybara elproduktionen tar hänsyn till miljön.
  • Miljökraven innebär även hänsyn till klimat, växter, djur och människor.