100 kronor extra till Naturskydds- föreningen.

När du som är medlem i Apotekets kundklubb blir kund hos GodEl.

Gör gott genom ditt elavtal.

Bra för plånbok och planet. Schysst för dig.

GodEl drivs med ett enda syfte. Att göra världen till en bättre plats. Därför ger vi all vinst till välgörenhet och investerar i projekt som gör skillnad för människor och miljö. Sedan 2005 har vi gett 65 miljoner kronor till våra partners Hand in Hand, Barncancerfonden, Naturskyddsföreningen, SOS Barnbyar, Läkare utan gränser, Stockholms Stadsmission och Rädda Barnen.

Allt börjar med våra elavtal. Vi erbjuder idag ett av marknadens lägsta priser, med en låg månadsavgift och noll påslag på elen du förbrukar. Utöver det får du som kund förnybar el märkt Bra Miljöval, noll bindningstid och noll uppsägningstid. Det enda du behöver göra är att välja mellan timprisavtal och rörligt elavtal.

 

Få koll och kontroll på kostnad och förbrukning.

Som kund hos oss kan du använda vår app för att få koll på dina kostnader innan fakturan landar och samtidigt förstå din förbrukning bättre. I appen följer du priserna på el, får skräddarsydda tips, kan ta del av din historiska förbrukning och se dina fakturor. Har du smarta produkter i ditt hem, som till exempel elbilsladdare, kan du självklart styra dem direkt i appen.

 

100 kronor extra till Naturskyddsföreningen.

Om du som är medlem i Apotekets Kundklubb tecknar elavtal hos oss öronmärker vi en extra hundralapp till Naturskyddsföreningen.

Tid för våtmark.

GodEl stöttar Tid för våtmark, Naturskyddsföreningens projekt för att restaurera och återskapa Sveriges våtmarker. Våtmarker fyller många värdefulla funktioner och kan bland annat binda lika mycket koldioxid som den svenska personbilstrafiken släpper ut årligen.

1

Bara den strängaste märkningen duger.

Vi säljer förnybar el märkt med Bra Miljöval. Det är Naturskyddsföreningens strängaste märkning med tuffa miljökrav som ständigt utvecklas, och den enda oberoende märkningen av el i Sverige.

  • Du får el som är ursprungsmärkt från förnybara energikällor.
  • Utöver det ställs även hårda krav på att den förnybara elproduktionen tar hänsyn till miljö, klimat, växter, djur och människor.
1

Maria Erdmann, vd

"Det ska vara enkelt att göra gott. Att byta till GodEl kan vara det enklaste sättet i världen att göra gott, agera hållbart och samtidigt spara pengar. Varmt välkommen till GodEl."