Hållbar jul med UnderbaraClara och vänner.

Ta del av Clara Lidströms (UnderbaraClara), Emma Elwins & Lisa Corneliussons (Make it last) och Hanna Olvenmarks (Portionen Under Tian) bästa tips för en hållbar jul! 


Ta tillbaka julmyset.

Vi är övertygade om att det går att maxa julmyset utan att sabba miljön. Tillsammans med några av Sveriges grymmaste inom hållbarhet har vi därför tagit fram den här julguiden. Scrolla ner och ta del av årets bästa tips inom inredning, julklappar och mat.

Så sparar du 95 % av energin i jul.

Behöver jag köpa nya ljusstakar med LED-lampor? Bör jag ha en timer för julbelysningen? Läs vår guide för hållbar julbelysning och lär dig hur du minskar energianvändningen med upp till 95 procent.

Sveriges mest hållbara elbolag.

På GodEl använder vi oss inte av ”grön el” eller andra hittepå-begrepp. Vi säljer endast 100 % förnybar el märkt Bra Miljöval. Det är Sveriges enda oberoende och en av världens tuffaste miljömärkningar av el. Dessutom har vi skippat VD-bonusar, fallskärmar och champagnemiddagar för styrelsen och istället valt att skänka vinsten till välgörenhet. Vi tror att det är initiativ som dessa som gjort att vi har blivit utsedda till Sveriges mest hållbara elbolag sju år i rad.

Läs mer.