Force for nature.

Förra årets succékampanj är tillbaka. Nytt för i år är att SJ joinar oss och bidrar med en riktigt cool extra belöning till de 10 bästa bilderna.

1. Dela din bild på naturen från sin bästa sida.
2. Tagga #forcefornature, #godelisverige och #resmedsj.
3. Vi ger 100 kr till Naturskyddsföreningen.

Fota, tagga, laga planeten.

I vår siktar vi på att samla ihop 250 000 kr till Naturskyddsföreningen som på flera fronter kämpar med att bevara vår fantastiska planet. Bland annat märker de produkter med Bra Miljöval så att vi kan känna oss trygga med att de prylar och tjänster som vi väljer inte pajar naturen. Självklart är både GodEls el och SJ:s tåg stämplade med Bra Miljöval.

1 bild = 100 kr till Naturskyddsföreningen
Dela din bild på naturen när den är som bäst för just dig på Instagram eller Facebook och tagga den med #forcefornature, #godelisverige och #resmedsj, så ger vi 100 kr till Naturskyddsföreningen.

Tävling: Vinn en plats på SJ:s utställning samt tågbiljetter
På samma gång som du deltar i kampanjen är du med och tävlar om en unik plats på SJ:s fotoutställning som äger rum i SJ:s resebutik i Stockholms Centralstation i september. En jury kommer att välja ut de 10 bästa bilderna från kampanjen som kommer att printas, ramas in och ställas ut för allmänheten. Alla vinnare får dessutom två tågbiljetter var tur och retur till valfri ort.

Sätt igång – dela, tagga och visa din kärlek för Mama Jord!

Regler:
- Kampanjen gäller endast bilder publicerade 28 maj - 30 juni. Om du har en gammal bild som du vill tagga, reposta den!
- Om din delning inte är publik så kan vi inte se den. För att vi ska kunna se din hashtag så behöver din Facebookpost vara publik eller så måste du ha ett öppet Instagram-konto.
- Det är helt okej att dela fler än en bild, dock räknar vi max 10 bilder per användare.
- Målet är att samla ihop 250 000 kr, det vill säga 2 500 bilder. Kampanjen pågår till och med 30 juni men insamlingen avslutas om målet nås innan dess.
- En jury utser de 10 bästa bilderna som får chans att vara med på en fotoutställning på Stockholm Central i SJ Resebutik i september samt två varsina tågbiljetter tur och retur till valfri ort (värde från 195 kronor per enkelresa). Juryn består av representanter från GodEl, SJ och Naturskyddsföreningen. Bidragen bedöms efter kreativitet och relevans.
- Vinnarna kontaktas via direktmeddelande på Instagram eller Facebook under första veckan i juli.
- Vinnarbilder med användarnamn publiceras på GodEls Facebook samt Instagram under juli månad.
- Som tävlingsdeltagare är du ansvarig för att bilden du laddat upp är tagen av dig själv, att du äger samtliga rättigheter till bilden samt att eventuellt identifierbara personer som syns i bilden har lämnat sitt samtycke.
- Om du vinner tävlingen så behöver du skicka in den högupplösta (minst 3 MB i jpg och 30-40 MB i tiff) originalbilden till oss, så att vi kan förstora till fotoutställningen.

Så här funkar det.

  • https://godel.se/app/uploads/2017/04/steg1-400x260.png

    Dela din bild på naturen från sin bästa sida.

  • https://godel.se/app/uploads/2017/04/steg2-400x260.png

    Tagga #forcefornature, #godelisverige och #resmedsj.

  • https://godel.se/app/uploads/2017/04/steg3-400x260.png

    Vi ger 100 kr till Naturskyddsföreningen.