Sista minuten-klappar för företag

En trygg uppväxt för ett barn. Omtanke om vår fantastiska natur. Eller mer pengar till kampen mot coronaviruset bland de mest sårbara. Stötta våra partnerorganisationer och ge en företagsgåva som gör skillnad.

Som kund hos oss gör du redan en insats eftersom vi med hjälp av dig skänker vårt överskott till välgörenhet. Men med några få dagar kvar till jul finns det fortfarande tid att ge ytterligare en gåva som gör nytta. Stötta våra partnerorganisationer med en julgåva, så att de kan fortsätta sitt fantastiska arbete för en bättre värld.

Barncancerfonden

Idag överlever 85 procent av alla barn som får cancer. Det är bra, men inte tillräckligt. Barncancer är fortfarande den vanligaste dödsorsaken bland barn i åldrarna 1–14 i Sverige. Bidra till den livsviktiga barncancerforskningen, vars vision är att utrota barncancer.

Barncancerfonden

Hand in Hand

Bekämpa fattigdom med hjälp av entreprenörskap. I årets julkampanj vill Hand in Hand ge 6000 blivande entreprenörer träning och utbildning så att de kan komma igång med sin business.

Hand in Hand

Läkare utan gränser

Vård och skydd av de allra mest utsatta – människor i krig, kriser och katastrofer. När du stöttar Läkare utan Gränser bidrar du till att lindra nöd och rädda liv.

Läkare utan gränser

Naturskyddsföreningen

Skriver du under på Naturskyddsföreningens vision om en hållbar framtid på en frisk och levande planet? Visa ditt stöd genom att ge en företagsgåva till Sveriges största miljöorganisation så att de kan fortsätta arbetet för oss alla på planeten.

Rädda Barnen

I en orolig värld skänker barnen hopp. Genom att satsa på barnen banar vi väg för en ljusare framtid.

GodEl stöttar Rädda Barnens arbete för barn i katastrofer och konflikter. Barn ska aldrig behöva lämnas ensamma utan skydd när deras liv och vardag slås i spillror. Rädda Barnen är snabbt på plats och ger livräddande sjukvård, skyddar ensamma barn, återförenar familjer och startar tillfälliga skolor. Och stannar så länge barnen behöver dem.

Vill ditt företag också bidra till en ljusare framtid för barn? Kontakta Rebecka Wigsén på Rädda Barnen: rebecka.wigsen@rb.se

Rädda Barnen

SOS Barnbyar

Vad som är självklart för dig är långt ifrån självklart för en annan. SOS Barnbyar lyfter på locket till det som borde vara rena självklarheter för ett barn – trygghet, mat på bordet, skolgång – men som fortfarande fattas miljontals barn världen över. Stötta SOS Barnbyar så att fler barn får ta del av sådant vi tar för givet.

SOS Barnbyar

Stockholms Stadsmission

I Stockholm lever allt för många barn i utsatthet. Det kan handla om fattigdom, osäkra boendeförhållanden, våld i hemmet, föräldrar med missbruk eller psykisk ohälsa. Coronakrisen har bidragit till att många barn och familjer som redan hade det svårt nu fått det ännu tuffare. Föräldrar som haft osäkra anställningar har förlorat sina jobb. Många söker hjälp eftersom pengarna inte räcker till hyran eller till mat månaden ut. Utsattheten har också blivit större för barn som lever i en otrygg hemmiljö. Stötta barn som lever i utsatthet med hjälp av Stockholm Stadsmissions julpaket.

Stockholms Stadsmission

Dela nyhet